Nema šanse da to propusti

Mladen Grdović otišao put Katra, sa sobom je ponio i omiljeni rekvizit pa najavio feštu: "Dečki će opet ostati bez glasa"

Zlatko Dalić i Mladen Grdović Zlatko Dalić i Mladen Grdović Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Grdović Zlatko Dalić i Mladen Grdović Zlatko Dalić i Mladen Grdović In Magazin: Mladen Grdović - 8 In Magazin: Mladen Grdović - 7 In Magazin: Mladen Grdović - 2 In Magazin: Mladen Grdović - 3 In Magazin: Mladen Grdović - 4 In Magazin: Mladen Grdović - 5 In Magazin: Mladen Grdović - 1 +18 Mladen Grdović Galerija

Mladen Grdović otišao je u Katar gdje će navijati i bodriti naše Vatrene u polufinalnoj utakmici protiv Argentine.

Hrvatski navijači krenuli su put Katra, gdje naša reprezentacija igra polufinalnu utakmicu protiv Argentine, a u zagrebačkoj zračnoj luci bilo je i poznatih lica, među kojima je bio i pjevač Mladen Grdović.

Pogledaj i ovo Maja Šuput vežu ih sjećanja! Maja Šuput ispričala anegdotu s Grdovićem koju nikad neće zaboraviti: ''Onda su nas istjerali van!''

On je sa sobom ponio i gitaru, bez koje nije nikako nije htio krenuti.

"Gitara je sa mnom, ona je vječna. Bit će teško, Argentina igra isto kao i mi, ali mislim da ćemo ih dobiti. Zaustavit ćemo Messija i onda počinje fešta. Dečki će opet ostati bez glasa. Doček? To će biti najlakše odraditi", izjavio je Mladen za Jutarnji list.

Mladen je svoj odlazak u Katar najavio i u prilogu IN magazina i dodao da ne sumnja u veliki uspjeh. 

''To mi je sad druga stvar i obveza. Ja vjerujem da ćemo proći dalje i naravno da ću doći, a još je jedan upit - vjerojatno ću i za Novu godinu biti kod kalifa za doček'', izjavio je Mladen, koji i u Hrvatskoj pjeva za doček, pa evo kako je to objasnio.

''Doći će avion njegov i s kompletnom grupom ću ići kalifu, ali ovaj put doček će biti u hotelu, a ne na brodu'', objasnio je kako će
imati dva novogodišnja nastupa.

Naime, Mladen je nedavno nekoliko dana proveo u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, kamo je bio stigao na poziv bogatog šeika, te je uživao u VIP tretmanu poput prave svjetske zvijezde. Naime, šeik je Grdovićev velik obožavatelj. Pjevač je otkrio da su već dogovorili i njegov novogodišnji nastup u Abu Dhabiju, za koji će šeik ponovno poslati privatni zrakoplov. 

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 9 +26 Ivana Knoll - 6 Celebrity Ivana Knoll predvidjela rezultat utakmice Hrvatske i Argentine na zanimljiv način: ''Ovo sam i ja osjetio!''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Tihomir Krklec, MasterChef - 1 Tihomir Krklec, MasterChef - 2 Tihomir Krklec, MasterChef - 3 Tihomir Krklec, MasterChef - 4 +19 Tihomir Krklec, MasterChef - 5 Celebrity Omiljeni Afrika nakon odlaska iz MasterChefa ispričao što se događalo iza kamera: "Želja za pobjedom mogla se rezati po zraku"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene