Bolest i gubitak sina

Supruga Mira krila vlastitu bolest: ''Nije mogao umrijeti i da je htio''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mira i Ljubiša Samardžić nisu imali lagodan život.

Mira Samardžić progovorila je o nedavno preminulom suprugu Ljubiši. Iako su imali skladan brak, život ih nije uvijek mazio.

Pogledaj i ovo showbuzz Život ga nije mazio Teška životna priča legendarnog glumca: Obiteljska tragedija gotovo ga je slomila

Najteži trenutak u životu ovog para bio je kada su ostali bez sina Dragana, koji je preminuo u 34. godini od leukemije. Zbog gubitka sina Ljubišin život je izgubio smisao na trenutak, međutim uz pomoć supruge Mire koja ga je podigla sa dna, uspio se izboriti i krenuti dalje.

Mira Samardžić, novinarima televizije Pink, otkrila je i kako je od Ljubiše skrivala vlastitu bolest. Nije ga htjela zamarati dodatnim problemima. Progovorila je i o priči kako je Ljubiša htio umrijeti nakon smrti sina.

''Ne volim tu priču da je on nakon smrti sina htio umrijeti. Ne, nije točno, a znate zašto? Mi smo imali dugove koje je trebalo vraćati. Ja sam išla po bolnicama sa sinom, a on je zarađivao i režirao prvi put u životu da bi vraćao dugove'', kazala je Mira koja se tijekom intervjua borila sa suzama.

Ljubiša Samardžić preminuo je 8. rujna, a ispraćen je uz veliki broj prijatelja, uz suze članova obitelji i pjesmu koju je izvodio u filmu "Vruć vetar", "A sad Adio".


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene