Ljubav ili marketing?

Prije nekoliko mjeseci obje su bile u brakovima s muškarcima, a sad se ne odvajaju jedna od druge

Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Tish Cyrus i Kaitlyn Carter (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Getty Images) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: AFP) +0 Brody Jenner i Kaitlynn Carter (Foto: Instagram) Galerija

Pjevačica Miley Cyrus i blogerica Kaitlynn Carter ne odvajaju se već tjednima jedna od druge.

Djevojke su prvi put viđene zajedno nedugo nakon što se saznalo da se rastaju od muževa.

Pogledaj i ovo Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Iskreno progovorio Nakon što su im bivše završile kao ljubavnice, njih dvojica su sada bliski poput braće

Pjevačica Miley Cyrus i blogerica Kaitlynn Carter ne odvajaju se već tjednima, a obje su se nedavno razvele od muževa nakon kratkih brakova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on

Miley je tako okončala brak od svega sedam mjeseci s glumcem Liamom Hemsworthom, dok je blogerica napustila Brodyja Jennera, polubrata slavnih sestara Kardashian-Jenner svega godinu i pol nakon romantičnog vjenčanja.

Djevojke su prvi put uhvaćene u vrućim poljupcima na jahti u Italiji, a da to nije samo ljetna avantura, dokazale su povratkom na gradski asfalt, koji su dodatno užarile svojim odnosom. Naime, plavuše ne skidaju ruke jedna s druge, a Miley je već upoznala Kaitlynn sa svojom majkom Tish, s kojom se često druže.

Kaitlynn je bila i glavna podrška svojoj djevojci na nedavnom nastupu na dodjeli VMA nagrada na kojoj je otpjevala najnoviju pjesmu "Slide Away", koju je posvetila bivšem suprugu. U njoj je objasnila kako se promijenila s godinama te kako ne želi život s viskijem i pilulama, aludirajući na Liamovu navodnu ovisnost.

S druge strane, njegovi bliski prijatelji odbijaju sve takve tvrdnje ističući kako je pjevačica jedina odgovorna za raspad braka zbog činjenice da se čitavo vrijeme ponašala kao da je slobodna, a navodno još nije htjela djecu, dok ih je Liam jako priželjkivao.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaitlynn Carter (@kaitlynn) on

Miley je ispala i glavni krivac za razvod u očima javnosti, dok se na Liama uvijek gledalo kao na žrtvu njezina divljeg i često neprimjerenog ponašanja. Ipak, on nikada javno nije rekao riječ protiv svoje uskoro bivše supruge s kojom je započeo vezu još u tinejdžerskim danima. Dapače, zaželio joj je sve najbolje u životu te zamolio novinare da poštuju njegovu privatnost.

Ipak, dio javnosti uvjeren je kako je ovo samo medijska patka kako bi Miley skrenula pozornost na svoj novi album vrlo zanimljivog naziva "She is Coming", dok je Kaitlynn dobrodošla baš svaka promocija jer time povećava broj pratitelja na Instagramu, a potencijalno privlači i nove klijente.

Vrijeme će pokazati o čemu se doista radi!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Nastup Rite Ore (Foto: Dnevnik.hr) Rita Ora i Juraj Zigman (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) +0 Rita Ora (Foto: Instagram) Celebrity Objavljeni detaljni troškovi koncerta Rite Ore, evo koliko će grad Zadar platiti gubitke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene