To je ljubav!

Slavni glumac ne ispušta lijepu suprugu iz ruku, a pogled mu bježi na njene obline i nakon 11 godina!

Miles Teller i Keleigh Sperry Miles Teller i Keleigh Sperry Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miles Teller i Keleigh Sperry - 1 Miles Teller i Keleigh Sperry - 4 Miles Teller i Keleigh Sperry - 2 Miles Teller i Keleigh Sperry - 3 Tom Cruise, Jennifer Connelly i Miles Teller +0 Miles Teller i Keleigh Sperry Galerija

Miles Teller i Keleigh Sperry snimljeni su u nježnim trenucima na odmoru u Meksiku na kojem se ne odvajaju jedno od drugoga.

Holivudski glumac Miles Teller snimljen je na odmoru u Meksiku gdje mu društvo pravi njegova prelijepa supruga Keleigh Sperry s kojom su ga snimili paparazzi.

35-godišnji glumac iz filma "The Top Gun: Maverick" opuštao se u bazenu s 29-godišnjom Keleigh, nježno je grleći, a s njima je bilo i nekoliko prijatelja na koje se nisu previše obazirali. Paparazzima njihovi izljevi nježnosti nisu promakli, iako se on pokušao sakriti ispod šilterice i tamnih naočala, a dodatnu je pažnju privlačio isklesanim torzom.

Par se zaručio 2017. godine na safariju u Africi nakon šest godina veze, a vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u rujnu 2019. na otoku Mauiju. Njima blizak izvor je nedavno za Us Weekly otkrio tajnu njihova sretnog braka.

"Miles i Keleigh dobro funkcioniraju jer su dvoje najšašavijih i najzabavnijih ljudi. Oni su smiješni, uvijek se šale i svađaju jedno s drugim. Znaju nasmijati jedno drugo i zabaviti se zajedno. "Privrženi su jedno drugome, ljube se i dodiruju stalno, između njih je odlična kemija", izjavio je izvor.

Keleigh je nedavno prisustvovala premijeri filma "Top Gun: Maverick" gdje je pratila Milesa, koji je tumačio ulogu poručnika Bradleya Roostera Bradshawa. Uz glavnu ulogu u blockbusteru s Tomom Cruiseom, Miles ima niz drugih projekata u kojima bi trebao sudjelovati, pa će tako uskoro zakoračiti u svijet animacije i dati glas liku Gilberta u filmu "The Ark And The Aardvark".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeth Berkley i Greg Lauren Elizabeth Berkley i Greg Lauren Elizabeth Berkley Elizabeth Berkley +26 Elizabeth Berkley (Foto: IMDB) Nekad i sad Pamtimo je po scenama seksa iz kontroverznog filma, a danas se rijetko pojavljuje i nije ju lako prepoznati

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Domagoj Jakopović Ribafish - 9 In Magazin: Domagoj Jakopović Ribafish - 8 In Magazin: Domagoj Jakopović Ribafish - 7 In Magazin: Domagoj Jakopović Ribafish - 6 +15 In Magazin: Domagoj Jakopović Ribafish - 5 inMagazin Ribafish ispunio obećanje prerano izgubljenom sinu: ''Na teži, tužniji način, ali užasno sam ponosan na sebe''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene