Online romansa

Prije nego što je srela princa Harryja, Meghan Markle pokušala je osvojiti ovog zgodnog frajera

Matt Cardle (Foto: Instagram) Matt Cardle (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Matt Cardle (Foto: Instagram) Matt Cardle (Foto: Instagram) Matt Cardle (Foto: Instagram) Matt Cardle (Foto: Instagram) Matt Cardle (Foto: Instagram) Vjenčanje Meghan Markle i Trevora Engelsona (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Cheryl i Ashley Cole (Foto: Profimedia) Galerija

Prije nego što je srela princa Harryja, Meghan Markle tražila je "britanskog muškarca".

Meghan Markle tada je bila single i spremna za mingle.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Iako je danas u sretnom brakom s britanskim princem Harryjem te je duo nedavno dobio sinčića Archieja Harrisona Mountbatten-Windsora, nekoliko mjeseci prije upoznavanja bivša američka glumica bacila je oko na pobjednika slavnog showa "X Factor" Matta Cardlea, piše britanski The Sun.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Cardle (@mattcardleofficial) on

Meghan je udijelila kompliment atraktivnom pjevaču da je njegova velika obožavateljica, što je njemu itekako imponiralo, a nakon dopisivanja ona je navodno bila ta koja je predložila da se upoznaju i službeno. Sve je započelo na popularnoj društvenoj mreži Instagram.

"Mattu je ona bila prekrasna u seriji 'Suits' te ju je zapratio. Jako se iznenadio kada ga je ubrzo zapratila nazad te započela razgovor. Nije mogao vjerovati da američka televizijska zvijezda zna tko je on i još poštuje njegov rad. No on je zatim upoznao svoju djevojku te je smatrao da nije u redu da se čuje s Meghan, pa je prekinuo komunikaciju tako što je samo nestao", otkrio je nepoznati izvor.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt Cardle (@mattcardleofficial) on

Meghan je u to vrijeme već bila razvedena od prvog supruga te je provodila vrijeme u Velikoj Britaniji tražeći "britanskog muškarca", a navodno ju je na spoj u to vrijeme htio izvesti i nogometaš Ashley Cole, bivši suprug pjevačice Cheryl Cole, koji je poznat kao veliki zavodnik i prevarant.

"Izgledalo je kao da bi između Meghan i Matta moglo biti nešto, no bio je loš tajming te joj uopće nije odgovorio na zadnju poruku."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Nekoliko mjeseci kasnije, Meghan je na spoju naslijepo upoznala svog princa, doslovno i metaforički, a sve ostalo je povijest. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zahia Dehar (Foto: Profimedia) Zahia Dehar (Foto: Profimedia) Zahia Dehar (Foto: Profimedia) Zahia Dehar (Foto: Getty Images) +6 Zahia Dehar (Foto: Getty Images) Celebrity Ova bujna Marokanka danas je uspješna dizajnerica, a nekad je bila u centru skandala s dva pohotna nogometaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene