To joj je važno

Mnogi su na Meghan Markle primijetili jedan već viđeni detalj, poznato je kakve on veze ima s kraljicom Elizabetom

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle Kate Middleton i Meghan Markle Meghan Markle Sprovod kraljice Elizabete II., Meghan Markle Sprovod kraljice Elizabete II., Meghan Markle Sprovod kraljice Elizabete II., Meghan Markle Prince Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 2 +18 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Galerija

Meghan Markle na poseban je način odala počast kraljici Elizabeti, noseći komad nakita koji joj je poklonila nakon njezine udaje za princa Harryja.

Vojvotkinja Meghan Markle gledala je tužno kako se lijes Elizabete II. postavlja na odar dok je stajala pokraj princeze Kate Middleton, princa Georgea i princeze Charlotte prije nego što je sjela u drugi red pokraj svog supruga, princa Harryja.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i Meghan Markle Kakvi su to potezi? Meghan Markle nudi svoju pomoć Kate Middleton, javila joj se nekoliko puta, a evo kako je ona reagirala na to!

41-godišnja Meghan ušetala je crkvu u tužnoj povorci iza lijesa i 38-godišnji Harry sjede u drugom redu, odmah iza kralja Charlesa III., kraljice supruge Camille Parker Bowles i princeze Anne. Mnogi su primijetili set bisernih naušnica koje nosi, a koje joj je poklonila kraljica i kojima joj je odlučila odati počast i upotpuniti crnu kombinaciju za tužan dan.

Kraljice je naušnice poklonila Meghan nedugo nakon što se udala za princa Harryja 2018. godine, a nosila ih je i tijekom svoj jedinog solo kraljevskog angažmana s kraljicom u lipnju iste godine.

Harry i Meghan, koji žive u Montecitu u Kaliforniji, u Ujedinjenom Kraljevstvu borave već neko vrijeme, dok su njihov 3-godišnji sin Archie i 1-godišnja kćer Lilibet prema pisanju stranih medija u Kaliforniji s Meghaninom majkom Doriom Ragland.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton, princeza Charlotte i princ George, Camilla Parker Bowles Princ George i princeza Charlotte - 3 Princ George i princeza Charlotte - 1 +27 Princ George i princeza Charlotte - 2 Celebrity Maleni princ George i princeza Charlotte svečano odjeveni stigli su na posljednji ispraćaj kraljice, ne odvajaju se od majke Kate

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi Harry i William Prinčevi Harry i William Princ Harry Prinčevi Harry i William +25 Kralj Charles III. Celebrity Posvađana braća prinčevi opet zajedno, jedan do drugoga hodali su iza lijesa kraljice Elizabete

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene