Ide nabolje

Posrnula zvijezda "Prijatelja", za koju su svi bili jako zabrinuti zbog nedavnih tužnih fotografija, ima lijepu vijest

Matthew Perry (Foto: Getty Images) Matthew Perry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Matthew Perry (Foto: Getty Images) Galerija

Glumac Matthew Perry zaprosio je 22 godine mlađu djevojku Molly Hurwitz.

Zaručila se zvijezda kultne serije "Prijatelji".

Pogledaj i ovo Rachel Dunn i Matthew Perry Zašto baš ona? Tko je djevojka neprežaljenog Chandlera, jedina se od njegovih bivših našla u oporuci uz članove obitelji?

Glumac Matthew Perry, koji je u seriji utjelovio lik Chandlera, zaprosio je svoju 22 godine mlađu djevojku, agenticu za talente Molly Hurwitz.

"Odlučio sam se zaručiti. Srećom, u vezi sam s najboljom ženom na svijetu u ovom trenutku", otkrio je Perry za časopis People.

Par je u vezi od 2018., a prvi put su zajedno uhvaćeni u javnosti 2019. godine.

"Molly i Matthew provode dosta vremena zajedno. Ona ima čudan smisao za humor i odmah su kliknuli. Nije zainteresirana za slavu i ne voli zabave, što je vrlo dobro za Matthewa", ispričao je na početku njihove veze prijatelj para.

29-godišnja Molly glumcu je bila velika podrška u borbi protiv ovisnosti od alkohola i droge.

Matthew je nekada bio ovisan o lijeku Vicodin, a počeo ga je uzimati zbog nesreće na skuteru za vodu. Uspješno mu je smanjivao bolove, no s vremenom nije mogao provesti nijedan dan bez tablete. Mučili su ga i problemi s alkoholom, od kojih se liječio u nekoliko navrata.

Nekoliko puta se šuškalo o njihovim prekidu, a posljednji put u svibnju ove godine, no to nijedno od njih nikada nije potvrdilo i čini se da su sada jači no ikad.

Podsjetimo, Perry je rođen u američkom Williamsonu 19. kolovoza 1969. godine, a prije njegova prvog rođendana roditelji su se rastali. Perryjeva majka Suranne Marie Morrison nakon toga se udala za novinara Keitha Morrisona, a Matthew je s njima živio u kanadskom Ontariju. Dok je bio tinejdžer, igrao je tenis na travi i bio je među najboljima svoje klase. Kada je imao 15 godina, odselio se u Los Angeles kako bi započeo glumačku karijeru te je završio tamo i srednju školu.

Glumio je u nekoliko serija, a gostovao je i u "Beverly Hills 90210". Omiljeni Perry od 1994. do 2004. godine nasmijavao je publiku te prikupljao obožavatelje diljem svijeta svojom odličnom ulogom Chandlera, no kako mu je karijera krenula uzlaznom putanjom, tako je njegov privatni život krenuo obrnutim putem.

Još tijekom snimanja serije "Prijatelji" vide se očite promjene na njegovu tijelu, a one su bile povezane s njegovim ovisnostima. Težina mu je cijelo vrijeme varirala toliko da je često gubio i dobivao po deset kilograma. Na liječenju je bio zbog ovisnosti o tabletama i alkoholu, a jednom je prilikom priznao da se ne sjeća tri godine snimanja "Prijatelja" zbog količine opijata koju je uzimao.

Osim Perryja jako se promijenio i Matt LeBlanc, koji u "Prijateljima" glumi Joeyja Tribiannija. Matt se također vidno udebljao te više nije ni sjena muškarca za kojim su žene nekad uzdisale.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) +3 Sofia Vergara i Joe Manganiello (Foto: AFP) Zanimljivosti Nije ga htjela jer joj je bio prezgodan i mlađi od nje, a on je jedva skupio hrabrosti da joj nekako priđe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene