Vruće, vruće

Zna kako uljepšati nekome dan: Vule u seksi badiću neobičnog kroja istaknula savršeno osunčani ten

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Martina Vuletić pozirala je u kupaćem kostimu i pokazala osunčani ten u Splitu, gdje uživa ovih dana.

Ako netko zna uljepšati dan svojim pratiteljima na Instagramu, onda je to svakako jedna od najljepših i najtalentiranijih hrvatskih plesačica, Zagrepčanka Martina Vuletić.

Pogledaj i ovo showbuzz Više od 1,7 milijuna pregleda Naša zanosna plesačica podijelila urnebesnu snimku: Ni iznošenje smeća nije kao što je nekad bilo!

Bilo da objavi fotografiju u kupaćem kostimu, bilo u cvjetnom kompletu, njezina besprijekorna i utrenirana linija dolazi do izražaja i mami uzdahe muškaraca, ali i žena.

Martina ovih dana uživa u sunčanom Splitu. Objavila je nekoliko fotografija na Instagramu, a najviše zanimanja privukle su one u rezanom kupaćem kostimu u kojem je njezina preplanula put savršeno došla do izražaja.

"Energija je valuta, trošite ju mudro", napisala je plesačica uz objavljene fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Vuletić (@vule2209) on

"Kako smo lijepi i savršeni", "Vule gori", "Dobro, Martina moja, dokle?", "Wow", "Vruće, vruće", "Lijepo, lijepo", "Topppp", neki su od brojnih komentara koje je dobila.

Prije Splita Martina je uživala na Kornatima, odakle je također objavila zamamne fotografije u kupaćim kostimima koji su otkrili sve njezine draži, a obožavatelje ostavili bez teksta.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) +4 Kelly LeBrock (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Bila je seks-simbol 80-ih godina, a onda se nakon gadnog razvoda odselila u brda i 24 godine živjela u divljini

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene