Novo lice

Prvo predstavljanje atraktivnog crnogorskog glumca hrvatskoj publici, evo što mu je bitnije od obožavateljica

Marko Todorović (Foto: Nova TV) Marko Todorović (Foto: Nova TV) Nova TV 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Todorović (Foto: Nova TV) Marko Todorović (Foto: Nova TV) Marko Todorović (Foto: Nova TV) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) +0 Drugo ime ljubavi (Foto: Nova TV) Galerija

Marko Todorović jedno je od novih glumačkih lica koje će domaća publika imati priliku upoznati idućih mjeseci u novom dramskom uratku Nove TV pod nazivom "Drugo ime ljubavi".

Ne sumnjamo da će ovaj mladi glumac steći mnogo obožavateljica.

Pogledaj i ovo Katarina Baban (Foto: Nova TV) Bliži se kraj avanture U ulozi zlice odlično se snašla, a njezin najveći obožavatelj zaključio je da ju je s guštom odigrala

Marko Todorović jedno je od novih glumačkih lica koje će domaća publika imati priliku upoznati idućih mjeseci u novom dramskom uratku Nove TV pod nazivom "Drugo ime ljubavi".

Radi se o mladom crnogorskom glumcu koji u seriji igra jednog od članova glavne obitelji Krpan, a publika ga je već zapazila u ulozi kriminalca u seriji "Ubice moga oca". Marko odlično vlada i kazališnim daskama, pa ćemo o njemu još itekako čuti.

"Tu sam da pridonesem da ovaj projekt bude makar malo bolji i da dam sve od sebe da napravimo jedan dobar proizvod koji će se publici, nadam se, svidjeti", započeo je intervju glumac koji se hrvatskoj publici predstavlja prvi put.

"Nekako zasad nemam straha od komentara. Generalno nemam straha, ali imam veliku odgovornost pa ponekad razmišljam kako će to sve ispasti i hoće li se ljudima svidjeti. Volio bih ostaviti dobar dojam." Marko će to pokušati učiniti likom Luke Krpana.

"Pomalo je negativan lik, ali u suštini ima i jednu osjetljivu stranu koju pokušavamo prikazati tako da je to čovjek satkan od svih mogućih emocija, pozitivnih i negativnih. Pokušavamo ga graditi u tom spektru da je što interesantniji i da ima što više slojeva, stoga mislim da će biti jako zanimljiv za praćenje. Jako je zanimljiv i za igranje jer ima dosta obrta i promjena kod njega, što cijelu stvar čini još zanimljivijom", eskluzivno nam otkriva Marko.

"Nekima se neće svidjeti zbog raznih intriga, ali na kraju će publika biti pod dojmom da je to osjetljiv čovjek i da nije loš", zaključuje.

Po pitanju novih obožavateljica slatko se nasmijao, a zatim priznao. "Ne razmišljam o tome. Najbitnije mi je da se ljudima svidi to što radim, a ako i ovo ide uz to, neka bude tako."

Zanimalo nas je i postoji li scena koju baš nikada ne bi snimio. "Snimio bih sve što mislim da prinosi projektu na pravi način. Meni su uvijek najneugodnije intimne scene, ali uz dobar proizvod i dobro opravdanje redatelja da se ta scena snimi, nema nikakvih problema", zaključuje.

Što nam je još otkrio, saznajte u videointervjuu u našoj galeriji. 

Više o likovima nove serije saznajte OVDJE.

Seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite ovu nedjelju u 20:15 na Novoj TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene