Perika ili?

Kakva transformacija! Marko Grubnić pohvalio se dugom kosom i šiškama koje je nekad nosio

Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Ples sa zvijezdama, Marko Grubnić i Ela Vuković (Foto: Nova TV) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) Marko Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko Grubnić (Foto: Instagram) Galerija

Marko Grubnić iznenadio je obožavatelje fotografijom na Instagram pričama na kojoj ima dugu kosu.

36-godišnji stilist nekada je nosio dugu kosu, no to je stil koji je ostavio u dalekoj prošlosti.

Pogledaj i ovo Igor Mešin Velika transformacija! Grubnić objavio fotku s Mešinom da se pohvali kako ga je sredio, stavio je na njega jedan detalj s kojim ga inače ne viđamo

Radi se o Marku Grubniću koji je itekako iznenadio obožavatelje fotografijom na Instagram pričama na kojoj ima dugu kosu i šiške.

Tisuće obožavatelja odmah se pitalo je li to novi look ili se radi o privremenoj promjeni za sutrašnju emisiju showa "Ples sa zvijezdama" u kojoj se Marko natječe sa svojom partnericom Elom Vuković.

Naime, Marko je poznat po tome što iz emisije u emisiju priredi pravi show, a posebno je to učinio u četvrtoj po redu kada je s njim na podij izašla i njegova najbolja prijateljica Maja Šuput.

Preciznije, Maja je otpjevala svoj hit "Lopove" iz divovske torte koja je tom prilikom postavljena na pozornicu, dok su Marko i Ela mnogobrojnoj publici pokazivali plesne korake koje su taj tjedan marljivo uvježbavali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

A čini se kako nas još jedan spektakl u režiji Marka Grubnića očekuje i sutra, 21. travnja s početkom u 20.15 sati samo na Novoj TV.

Jedva čekamo! 

Više novosti o showu, osim na službenoj stranici showa ''Ples sa zvijezdama'', pratite i na društvenim mrežamaFacebook, Instagram, YouTube.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene