O čemu je riječ?

Seksi izvedba koja je Nives nagnala na iskrene komentare: ''Vruće mi je, znojava sam, ostavi tu masku još malo...''

Marko Braić - 1 Marko Braić - 1 Nova TV 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić - 1 Marko Braić - 2 Marko Braić - 3 Marko Braić - 4 Marko Braić - 5 Marko Braić - 6 Marko Braić - 7 Marko Braić - 8 TLZP: Marko Braić pohvalio Maju Šuput +0 TLZP: Marko Braić kao Maluma i GIMS Galerija

Marko Braić u desetoj epizodi showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' bio je u dvostrukoj ulozi. Tijekom njegovog nastupa Indira Levak i Nives Celzijus su i zaplesale.

Ove nedjelje u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' Marko Braić dobio je dvostruku ulogu. Utjelovio je Malumu i Gimsa tako da je Gims bio na ekranu, a na pozornici Maluma.

Pogledaj i ovo Minea, TLZP "Ja se toga plašim" Pogledajte kako je Minea reagirala kada joj Igor Mešin pročitao misli, vidjelo se da nije bila spremna na ovo!

Ovoj preobrazbi nije odoljela ni Maja Šuput, a Marko joj je čak i posebno zapjevao, na što se Indira malo našalila. 

Zbog njega su Indira Levak i Nives Celzijus i zaplesale, a evo i kakvi su bili komentari poslije odgledanog nastupa. 

''Ne znam da li ima potrebe to govoriti, ali očekivano, ja sam zaljubljena u Malumu. Ti si dočarao njegovu samodopadnost, bilo je jako seksi, jako si se seksi kretao. A Maluma izgleda, to znamo. Uglavnom - vruće mi je znojava sam, ostavi tu masku još neko vrijeme'', poručila je Marku Nives. Navojec mu je samo čestitao na nastupu jer je po njemu, kako mu je rekao, napravio sve i previše dobro. 

Indira je također primijetila da se Marko potpuno uživio u ulogu latino lovera. 

''Ja sam znala da će naša Nives to znati najviše cijeniti'', zaključila je Indira, a Mešin je dodao da se Marko zbilja odlično snalazi u svakoj ulozi. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 6 +3 Maja Šuput - 7 Celebrity Šuput obara s nogu u opako kratkoj haljini s neobičnim detaljem koji je stvarno nemoguće ne primijetiti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene