''Ni u najluđim snovima...''

Oglasio se pobjednik "Plesa sa zvijezdama", preplavljen emocijama jedva je uspio sabrati dojmove!

Marco Cuccurin Marco Cuccurin Nova TV 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 2 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 11 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 10 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 9 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 8 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 7 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 6 +20 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Galerija

Marco Cuccurin javio se nakon pobjede u ovogodišnjoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'', zahvale i emocije jedva je uspio sročiti u opis fotografija.

Influencer Marco Cuccurin javio se nakon sinoćnje pobjede u ''Plesu sa zvijezdama'' s partnericom Paulom Tonković, a dojmovi nakon tog velikog uspjeha još se nisu slegli.

Pogledaj i ovo Paula Tonković najveća podrška Pobjednicu "Plesa sa zvijezdama" iz publike je bodrio zgodni muž, za kojeg se udala lani nakon deset godina veze!

Marco je na Instagramu podijelio njihove fotografije s trofejom, a evo što je imao i poručiti u opisu.

''Dobri i dragi naši, pobjeda je tu. Uspjeli smo, meni je drugi put pošlo za rukom nešto što nisam mogao sanjati ni u najluđim snovima. I Paula koja je ovo zaslužila više od ikoga. Ovo je za sva četiri mjeseca znoja, rada i truda i za svu posvećenost koju smo davali u ovom projektu jer ova djevojka živi za ples i to jednostavno izvire iz svakog njezina pogleda i pokreta. Hvala vam što ste izglasali baš nas, što ste s nama plakali, što ste nam pisali romane podrške jer da vas nije bilo, ni mi ne bismo uspjeli doći do ovoga. Obećavamo da ćemo vam plesati još puno, puno i da ćete nas još gledati, a dotad idemo slaviti, papati, piti, veseliti se i pokušati sabrati dojmove i shvatiti što se dogodilo. Hvala Novoj TV što ste nas spojili jer se sada imamo za cijeli život. Cijela je produkcija predivna, sektor kostima, šminke, frizure, prekrasan žiri i svi redom ljudi, HVALAAA! Previše hvala jer smo bili jedna skladna i predivna obitelj. Bravo i za naše finaliste Ivana, Dariju, Gabrielu i Franu. Zatvaramo ovo poglavlje, a otvaramo stotine novih. Volimo vas svim srcem, vaši Paula i Marco'', napisao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

Marco i njegova partnerica skakali su od sreće nakon proglašenja pobjednika.

"Ne znam gdje sam, nije mi ovo realno i jako sam sretan zbog Paule jer je ona to najviše zaslužila i drago mi je da je to dobila. Sve je bilo predivno i ništa ne bismo mijenjali", izjavio je Marco.

"Ja nisam pripremila govor! Sve je lijepo što Marco priča, ali da nema njega, ne bi bilo ovoga. Hvala svima, obožavam ovaj show", dodala je Paula.

Podsjetimo, drugo mjesto osvojili su glumica Daria Lorenci Flatz i njezin partner Ivan Jarnec, dok su treće mjesto zauzeli voditelj Frano Ridjan i plesačica Gabriela Pilić.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin +25 Filip i Paula Tonković Celebrity Pobjednicu "Plesa sa zvijezdama" iz publike je bodrio zgodni muž, za kojeg se udala lani nakon deset godina veze!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić +18 Hana i Vjekoslava Huljić Celebrity Vjekoslava Huljić uhvaćena u posebnim trenucima s unučicom Albom, priskočila je u pomoć kćeri Hani i zetu Graši!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene