Ups!

Maja Šuput u žutoj opravici slučajno je privukla pozornost na detalj za koji nije ni slutila da će se vidjeti

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +21 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput uživa sa suprugom i sinčićem u Šibeniku, a u žutoj odjevnoj kombinaciji pokazala je malo previše.

Pjevačica Maja Šuput podijelila je na svojem profilu na Instagramu niz fotografija na kojima pozira u žutom kombinezonu, ispod kojeg nije nosila grudnjak, a zbog prozirnog materijala vidjelo se malo više nego što je očekivala. 

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Stajling je ukrasila bijelim šeširom, crnim natikačama i sunčanim naočalama.

Na prvoj fotografiji pozira sa malenim Bloomom, kojeg drži u naručju, a u opisu je dodala:

"Najveći šarmer u Šibeniku trenutno je..."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Na drugoj fotki je pak u zagrljaju svojeg voljenog supruga Nenada Tatarinova, koji se savršeno uklopio u Majinu kombinaciju. 

Naime, Nenad je na sebi imao bijele hlače i plavu traper-košulju, a na nogama plavo-bijele tenisice. 

Pratitelji su Šuput u komentar dali odgovor kako je u pitanju Bloom, a onda su nizali emotikone gorućih vatrica i zaljubljenih smajlića.

Šuput ljeto inače provodi radno, ali koristi i svaku priliku za odmor sa suprugom Nenadom Tatarinovim i njihovim sinčićem Bloomom, koji joj i ovaj put prave društvo.

Jedan od zadnjih koncerata održala je u Starigradu, a tada je dobila i zanimljiv poklon, kojim se pohvalila u pričama na Instagramu. 

"Bacaju mi grudnjake na binu. Ja nastupam dvadeset godina i nikad nisam dobila grudnjak", otkrila je tada Maja.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović - 8 Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 9 Đina Džinović - 10 +16 Đina Džinović - 11 Celebrity Prelijepa kći Harisa Džinovića potaknula je priče o novoj ljubavi, šuška se da je zavela mladog srpskog repera

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene