nitko ovo nije očekivao

Poznati novi detalji Madonnina stanja, njezina obitelj danima je skrivala ovu informaciju: ''Pripremali smo se na najgore...''

Madonna - 4 Madonna - 4 Madonna/Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna i Josh Popper - 3 Madonna Madonna Madonna - 3 Madonna - 2 Madonna - 1 Madonna Madonna - 6 Madonna - 5 Madonna - 4 +22 Madonna - 3 Galerija

Vijest o lošem zdravstvenom stanju Madonne proširila se svijetom vrlo brzo, a njezini najbliži sada su komentirali da su se za njezin život strašno bojali.

Svijetom je odjeknula vijest da je kraljica popa Madonna završila u bolnici nakon što je kod kuće pronađena bez svijesti. Madonnino stanje bilo je toliko ozbiljno da su se njezini rođaci pripremali na najgore, rekao je član obitelji za Daily Mail.

64-godišnjakinja je u subotu pronađena bez svijesti u New Yorku i hitno je prebačena na intenzivnu njegu, gdje je navodno intubirana preko noći.

U srijedu je njezin menadžer Guy Oseary objavio da ona pati od ozbiljne bakterijske infekcije i da joj treba vremena da se oporavi, pa je odgodio turneju koja je trebala započeti u Vancouveru 15. srpnja.

Pjevačičin rođak rekao je za Daily Mail da su proveli nekoliko traumatičnih dana nesigurni hoće li ona izdržati. Član obitelji rekao je da je ovaj događaj bio poziv na buđenje za Madonnu, koja vjeruje da je nepobjediva i da se jako trudila pripremiti za turneju.

''Proteklih nekoliko dana nitko nije znao u kojem će se smjeru ovo okrenuti, a njezina se obitelj pripremala za najgore'', rekao je rođak.

''Zato se od subote držalo u tajnosti. Svi su vjerovali da bismo je mogli izgubiti i to je bila stvarnost situacije.''

Madonna ima tri sestre, Paulu, Melanie i Jennifer, te četiri brata, Anthonyja, Martina, Christophera i Marija.

Anthony je preminuo u veljači od raka grla i respiratornog zatajenja u dobi od 66 godina. Ostala braća i sestre drže se podalje od javnosti te nisu u toliko bliskom odnosu s pjevačicom, ali obiteljski izvor rekao je za Daily Mail da ih je njezina iznenadna hospitalizacija ujedinila.

''Svi članovi Madonnine obitelji okupili su se oko ovoga'', rekao je rođak.

''Ovo ju je stvarno probudilo. Nije živjela zdravim životom kakav bi trebala imati za svoje godine, a posljednjih je nekoliko mjeseci mršava. Ona misli da je još mlada, a zapravo nije. Također vjeruje da je nepobjediva'', govori izvor.

Njezini bliski suradnici govore da je radila danonoćno te da je cijelu turneju htjela dovesti do perfekcionizma, a svi napori utjecali su na njezino tijelo.

Obiteljski izvor rekao je da je razgovor o njezinoj turneji zabranjen uz njezin bolnički krevet jer se poznata vrijedna pjevačica mora odmoriti.

''Sve, uključujući i ovu turneju, trenutačno je u drugom planu i nitko ne smije ni spominjati bilo što vezano uz posao oko nje jer će izgubiti razum'', dodao je rođak.

''Ona je osoba koja bi stavila svoju karijeru i slavu ispred svog zdravlja sve do dana smrti.''

O trenutačnom stanju pjevačice ne zna se puno, ali njezin menadžer rekao je da se očekuje njezin potpuni oporavak te dodao da je još uvijek pod liječničkom skrbi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Đokić Jadranka Đokić - 3 Jadranka Đokić - 2 Jadranka Đokić - 1 +26 Jadranka Đokić - 4 Nekad i sad Svi je znamo kao sestru Helgu iz hit-serije 2000-ih, a evo kako simpatična glumica izgleda danas!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 1 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 2 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 3 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 4 +21 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 5 Celebrity Hvalio se da je obdaren pa je upecao seksi 19-godišnjakinju s koje sada ne može skinuti ruke ni u javnosti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene