Nije požalila

Zbog srama se odrekla glavnog poroka pa pokazala i prve rezultate svoje odluke: "Dovelo me to u velike probleme"

Luann de Lesseps Luann de Lesseps Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Luann de Lesseps - 2 Luann de Lesseps - 1 Luann de Lesseps - 3 Luann de Lesseps - 1 Luann de Lesseps - 6 Luann de Lesseps - 11 Luann de Lesseps - 10 Luann de Lesseps - 7 Luann de Lesseps - 8 Luann de Lesseps - 9 +8 Luann de Lesseps - 12 Galerija

Luann de Lesseps privukla je pozornost paparazza u Miamiju gdje je pokazala novu liniju i družila se s nepoznatim muškarcem.

Američka reality zvijezda i pjevačica Luann de Lesseps izložila je svoju vitku i dotjeranu figuru znatiželjnim pogledima dok je jednom od plaža Miamija šetala u bijelom bikiniju.

57-godišnja Luann dobro se zabavljala u društvu nepoznatog muškarca, a palo je i nekoliko zagrljaja dok su ih snimali paparazzi koje uopće nisu primijetili, a ona je fotografiju u badiću objavila i na svom profilu na Instagramu na kojem ima milijun pratitelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luann de Lesseps (@countessluann)

Zvijezda emisije "The Real Housewives Of New York City star" prije mjesec dana je otkrila kako više ne konzumira alkohol i da je odlučila živjeti trijezno. Tijekom intervjua u SiriusXM emisiji Jeffa Lewisa priznala je da je prestala piti zbog srama koji je osjećala te je ispričala da je sada sretnija, zdravija te da je zato i izgubila na težini.

Luann je isprva prestala piti nakon što je napala policajca 2017. godine , ali joj se to ponovilo u ožujku ove godine.

"Znate, alkohol me doveo u velike probleme i upravo sam došla do točke u životu kada se mogu dobro zabavljati bez pića" izjavila je i u nedavnom intervjuu za Page Six.

Luann se inače 1993. godine udala za francuskog poduzetnika i aristokrata grofa Alexandrea de Lessepsa od kojeg se razvela 2009. Kurtoaznu titulu grofica zadržala je sve do ponovnog vjenčanja s Tomom D’Agostino Jr. s kojim je u braku bila do 2017. godine.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga s roditeljima Marijom i Antom Jelena Rozga s mamom Marijom Promocija novog albuma Jelene Rozge - 4 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 6 +20 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 7 Celebrity Rozgini roditelji u rijetkom izlasku pokazali koliko su ponosni na kćer, evo kako su se sredili za posebnu večer svoje zvijezde!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +15 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene