prava je ljepotica

Ljupka Gojić Mikić pokazala kako joj stoji velika promjena, fanovi oduševljeni: "Kao da imaš 18 godina!"

Ljupka Gojić Mihić i Mihael Mikić Ljupka Gojić Mihić i Mihael Mikić In Magazin 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ljupka Gojić Mihić i Mihael Mikić Ljupka Gojić Mikić Ljupka Gojić Mikić - 3 Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić (Foto: Instagram) Ljupka Gojić Mikić (FOTO: Instagram) +0 Ljupka Gojić Mikić (FOTO: Instagram) Galerija

Ljupka Gojić Mikić na Instagramu je pokazala kako izgleda s frizurom u stilu 70-ih, a dobila je brojne komplimente na račun izgleda.

Naša umirovljena manekenka, a danas uspješna poduzetnica Ljupka Gojić Mikić oduševila je svoje pratitelje na Instagramu promjenom imidža. Ljupka je pokazala svoju novu frizuru, a uslijedili su brojni komplimenti na njezin račun.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić - 3 Top ili flop? Svi su gledali u baš neobične čizme Ljupke Gojić Mikić, na prvu djeluju normalno, ali kad se bolje zagledate...

"Stvarno sam mislila da je ovo slika tebe prije Japana. Prepre", "Kao 18-godišnjakinja si", "Wow", "Super", "Uvijek prekrasna", "Nikad ljepša", samo su neki od komentara koje je dobila ispod fotografije.

Podsjetimo, Ljupka je manekensku karijeru započela kao tinejdžerica i već se s 13 godina pojavila na naslovnici nizozemskog izdanja časopisa Elle. Nakon toga je nosila revije za neke od najvećih dizajnerskih kuća, poput Diora, Kenza i Alexandera McQueena, a bila je i zaštitno lice poznatih beauty bendova.

Za nogometaša Mihaela Mikića udala se 2006. godine, a par zajedno ima tri kćeri, Janu Siennu, Milu Amelie i Mari Dane. Ljupka je 2009. godine pokrenula i svoju modnu liniju "Jolie Petite", a svoju odjeću najčešće reklamira sama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene