Čime ju je samo zaveo?!

Lijepa nećakinja princeze Diane ljubi vremešnog gospodina koji je od nje stariji 32 godine

Lady Kitty Spencer (Foto: Profimedia) Lady Kitty Spencer (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Kitty Spencer (Foto: Profimedia) Lady Kitty Spencer (Foto: Profimedia) Lady Kitty Spencer (Foto: Profimedia) Lady Kitty Spencer (Foto: Profimedia) Lady Kitty Spencer (Foto: Instagram) Lady Kitty Spencer (Foto: Instagram)) Lady Kitty Spencer (Foto: Instagram) Lady Kitty Spencer (Foto: Profimedia) Lady Kitty Spencer (Foto: AFP) +0 Lady Kitty Spencer (Foto: AFP) Galerija

Nećakinja princeze Diane, Lady Kitty Spencer (28), u vezi je s 32 godine starijim multimilijunašem Michaelom Lewisom.

Prekrasna nećakinja princeze Diane, koja je mamila uzdahe na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja, u vezi je s 32 godine starijim muškarcem multimilijunašem Michelom Lewisom, o kojem se ne zna mnogo. 

Pogledaj i ovo Mohamed Al Fayed Kontroverzni milijarder Žudio je da bude ravnopravan s kraljevskom obitelji, a na kraju je umro uvjeren da mu je kralj Charles ubio voljenog sina!

Samozatajni tajkun svoj privatni život drži u tajnosti, no britanski su tabloidi otkrili kako je upravo on, 60-godišnjak, odabranik prelijepe mankenke i članice kraljevske obitelji Lady Kitty Spencer. 

Plavokosa manekenka koja se može pohvaliti klasičnom ljepotom, velikim plavim očima i simetričnim licem, mogla bi imati kojeg god muškarca poželi – a ona je odabrala više no dvostruko starijeg Michaela, vlasnika lanca odjeće Whistles. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Outtakes from @marieclaireitalia for @bulgariofficial #WildPopCollection 💙 📷 @alangelati

Objavu dijeli Kitty Spencer (@kitty.spencer)

Ljubavni par viđen je kako strateški napušta hotel u New Yorku, baš onaj u kojem je Meghan Markle organizirala darivanje za svoje dijete. Michael je odjeven u elegantno plavo odijelo izišao prvi iz hotela, a za njime je izišla i Kitty u crnom zavodljivom izdanju. 

Lady Kitty u kraljevskoj je obitelji poznata i kao "zločesta nećakinja" koja obožava partijati i pohoditi luksuzne zabave, a prisutna je i u svijetu modelinga. 

Prije veze s Michaelom, Kitty je 4 godine bila u ljubavnoj vezi s još jednim znatno starijim muškarcem, mogulom Niccolom Barattierijem di San Pietrom, kojem je 48 godina. Niccolo je Kitty ostavio 2017. kako bi započeo vezu s Liz Hurley. 

Sada je nova ljubav Lady Kitty muškarac 6 godina stariji od njezina oca Earla Spencera. 

Nakon što su napustili hotel, golupčići su ušli u Uber i zajedno se odvezli. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Profimedia) Eva Longoria (Foto: Getty Images) +5 Eva Longoria (Foto: Getty Images) Celebrity Bez njega nikamo: Prizor slavne mame i njezina sina koji je zasigurno raznježio i najtvrđa srca

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene