Rijetko ih viđamo

Ljubav ovog domaćeg para nadjačala je i strašnu tragediju koju su doživjeli, a danas izgledaju sretnije nego ikad!

Kristina Bradač Radić i Miro Radić Kristina Bradač Radić i Miro Radić Bojan Zibar 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Bradač Radić i Miro Radić Kristina Bradač Radić i Miro Radić Kristina Bradač Radić Kristina Bradač i Miro Radić (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Kristina Bradač Radić Kristina Bradač Radić Kristina Bradač Radić Kristina Bradač Radić Kristina Bradač Radić Kristina Bradač Radić +15 Kristina Bradač Radić Galerija

Kristina Bradač Radić i suprug Miro Radić pojavili su se skupa u javnosti nakon dugo vremena te su pokazali da ljubav među njima još cvjeta.

Bivša manekenka, a danas dizajnerica Kristina Bradač Radić pojavila se na jednom događaju u Zagrebu u društvu supruga, zagrebačkog poduzetnika Mire Radića.

Par nemamo često priliku vidjeti skupa u javnosti, a sada su nasmijani i zagrljeni pokazali da je, nakon teških trenutaka kroz koje su prošli, njihova ljubav samo još jača.

Kristina je u Miri pronašla drugu sreću nakon razvoda od nogometaša Darija Smoje, a šuškalo se da im je presudila njegova nevjera.

Vezu s Mirom započela je nedugo nakon razvoda 2011. godine, u proljeće 2013. nakratko su prekinuli, no brzo su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Par je 2014. godine doživio i strašnu tragediju kada su izgubili svoje prvo dijete, kćer Sofiju, koja je rođena prijevremeno i preminula je nakon poroda.

"Kod mene je sve bilo u redu na pregledima, napravila sam neke testove, slala ih u Ameriku, dijete je bilo zdravo, sve je bilo u redu sa mnom i s njom. No kada sam u petom mjesecu trudnoće došla na redovitu kontrolu, ginekologinja mi je napomenula da imam rizičnu trudnoću, pa sam sljedećih pet i pol tjedana ostala u bolnici na čuvanju. Iako sam strogo mirovala, dobila sam prerane trudove i morala roditi. No beba je bila premala da bi preživjela", prisjetila se Kristina strašnog perioda u IN magazinu.

Tada su ona i suprug Miro jedno drugom bili najveća podrška.

"Proveo je sa mnom 12 sati u rađaonici, četiri puta na dan dolazio bi sa mnom u bolnicu. Ne znam kako bih sve to izdržala da nema njega. Podrška i ljubav bližnjih, ljudi koje imam oko sebe, uistinu su ključni", ispričala je.

Godine 2016. Kristini i Miri napokon se ostvarila želja da postanu roditelji. Dobili su kći Vivean, koja je također rođena prerano, u 30. tjednu trudnoće, ali je na sreću sve prošlo u redu, a kćerkica je centar njihova svijeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Bradac Radic (@kribradacradic)

Kristina i Miro vjenčali su se 2019. godine, u krugu obitelji i najbližih prijatelja, a svadbeno slavlje održalo se u jednom zagrebačkom restoranu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević Lana Jurčević +25 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević rodila je prvo dijete, pjevačici se ispunila njezina dugogodišnja želja!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gelo i Jelena Perčin Ante Gelo i Jelena Perčin Ante Gelo - 2 Ante Gelo, Lovro Juraga, Nikša Kušelj, Jelena Perčin, Iva Jerković Oreški, Iva Mihalić, Filip Vidović +23 Jelena Perčin - 2 Celebrity Jelena Perčin uhvaćena u intimnim trenucima s našim glazbenikom za kojeg se šuška da joj je novi dečko!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene