Samozatajna zavodnica

Rijetko pojavljivanje žene koja je ukrotila dva seksi muškarca za kojima uzdišu žene diljem svijeta

Lisa Bonet (Foto: AFP) Lisa Bonet (Foto: AFP) Afp 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Bonet (Foto: AFP) Lisa Bonet i Jason Momoa (Foto: AFP) Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Jason Momoa i Lisa Bonet (Foto: AFP) Zoe i Lenny Kravitz, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Lisa Bonet (Foto: Getty) Lisa Bonet (Foto: Getty) Lisa Bonet, Jason Momoa (Foto: Getty Images) Jason Momoa, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) +1 Jason Momoa, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Galerija

Lisa Bonet nekada je bila u braku s Lennyjem Kravitzom, a danas je to s glumcem Jasonom Momoom.

Par smo posljednji put vidjeli u javnosti prije nekoliko mjeseci.

Pogledaj i ovo Zoe i Lenny Kravitz, Lisa Bonet (Foto: Getty Images) Sva vrata su joj otvorena Roditelji su joj seks simboli, a ona je kopija svoje majke čemu i najviše duguje slavu

Američka glumica Lisa Bonet, najpoznatija po ulozi u seriji "Cosby Show", posljednjih se godina povukla iz javnosti te posvetila obiteljskim obavezama, a tek se tu i tamo pridruži 11 godina mlađem suprugu Jasonu Momoi na nekoj premijeri.

S druge strane, Jason je nakon uloge u hit-seriji "Game of Thrones" dobio još nekoliko upečatljivih uloga, a rado je viđen gost i raznih drugih premijera. Tako se sa voljenom suprugom nedavno pojavio na premijeri filma "Joker" gdje su pažnju ponovno plijenili i modnim odabirima - ona dugom, bijelom haljinom i dreadlocksima, a on u ljubičastom odijelu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Naime, par je poznat pčo vrlo opuštenim izdanjima čak i na crvenim tepisima, a kako se rijetko pojavljuju zajedno na službenim događanjima, svaki njihov dolazak izazove veliki interes javnosti.

Jason i Lisa zaljubili su se 2005. godine. Par zajedno ima dvoje djece, kćerkicu Lolu i sina Nakoa-Wolfa Manakauapoa Namakaeha, a iako skrivaju intimu, ne skrivaju koliko se vole.

Jason je u odličnim odnosima i s njezinim prvim suprugom, glazbenikom Lennyjem Kravitzom s kojim glumica ima kćer Zoe Kravitz koja je također poznata glumica. Dečki se često druže zajedno, a i Lisa i Lenny ostali su u prijateljskim odnosima.

Podsjetimo, par se upoznao 1985. godine u backstageu jednog koncerta, no dvije godine bili su samo dobri prijatelji. Ljubav je planula 1987. godine, a iste su godine uselili zajedno u stan u New Yorku.

Vjenčali su se u Las Vegasu na njezin 20. rođendan, a godinu kasnije stigla je Zoe. U to vrijeme Lisa je bila velika zvijezda zahvaljujući spomenutoj seriji, dok je Lenny bio poznat pod umjetničkim imenom Romeo Blue.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Bonet (@officiallisabonet) on

Nakon vjenčanja svi tabloidi pisali su samo o njima, pa je i Lenny dobio nevjerojatni publicitet. Ipak, 1993. godine par se razveo, a šuškalo se kako su do toga doveli njegovi preljubi.

"Lisa i ja smo danas najbolji prijatelji. Danas smo jedna velika, sretna obitelj i Zoe je najvažnija", jednom je prilikom poručio glazbenik.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene