Bombastična!

Seksi Lile u narančastu opravicu jedva je ugurala bogato poprsje, a još jedan detalj privukao je fanove

Lidija Bačić Lidija Bačić Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić i Goran Karan - 2 Lidija Bačić i Goran Karan - 3 Lidija Bačić i Goran Karan - 4 Lidija Bačić i Goran Karan - 6 Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +21 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačić javnosti je poznata po objavljivanju svojih izazovnih fotografija na kojima uvijek ističe svoje bujne atribute.

Pjevačica Lidija Bačić još uvijek uživa u ljetu i morskim radostima, a to je dokazala upravo svojom novom objavom na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

Naime, objavila je video u dvodijelnom crnom badiću dok je izlazila iz vode i tako sva mokra pokazala svoje bombastično tijelo koje njezine fanove ostavlja bez daha.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Prelijepa", "Afrodita", "Zgodnica", "Lijepa", "Slatka", "Top", "Bomba", "Riba", samo su neki od komentara impresioniranih obožavatelja.

Prije tog Lile je objavila i dvije fotografije iz Francuske u narančastom dvodijelnom badiću u koji je jedva ugurala svoje zavodničke dijelove tijela. 

Osim raskošnih grudi svi su primijetili njezine piercinge na trbuhu, što je njezinoj vitkoj liniji davalo još više seksipilnosti.

"Chillax", napisala je u opisu pjevačica.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Neodoljiva", "Divlje bujne grudi", "Ljepotica", "Savršenstvo", nizali su se komplimenti ispod posta.

Bačić je na jednoj od svojih objava otkrila i vlastite mjere kako bi stala na kraj svima onima koji misle da je njezin izgled rezultat estetskih operacija i Photoshopa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Za one koji se stalno pitaju: imam li glas (jer nisu bili na koncertu), je li photoshop (jer me nisu vidjeli uživo), imam li ekstenzije (jer nisu prali moju kosu), od čega zarađujem (jer ne prihvaćaju da talent i trud donose užitak pjevanja i koncerte)", napisala je. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 +25 Nives Celzijus - 2 Nekad i sad Nives u badiću koji malo toga pokriva pokazala kako je izgledala prije 13 godina: "Pronađi razliku!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Ivona Periša - 1 Ivona Periša - 2 Ivona Periša - 3 Ivona Periša - 4 +15 Ivona Periša - 5 Nekad i sad Kamo je nestala jedna od naših najljepših voditeljica? Proslavila se u prvom hrvatskom talent showu, a nakon karijere na televiziji napravila je životni zaokret

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene