Posrećilo im se!

Lidija Bačić pokazala sve atribute u haljini koja nije mogla biti kraća: "Dečki u prvim redovima na aparatima"

Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić Lidija Bačić +19 Lidija Bačić Galerija

Lidija Bačić objavila je na Instagramu selfi u ultrakratkoj haljini koju je obukla za jedan svoj koncert.

Lidija Bačić počastila je svoje pratitelje na Instagramu jednom fotografijom prije koncerta, a na kojoj pozira u ultrakratkoj haljinici, kojom je sve očarala.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 2 kraljica provokacije Golišava Lidija Bačić spakirala je bujno poprsje u crni grudnjak pa pozirala ispred ogledala: "Predivna kraljica"

"Selfi prije koncerta", napisala je kratko uz fotografiju na kojoj su se u prvom planu našle njezine vitke noge, ali i bujni dekolte.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Prezgodna", "Kakva mačka, sretno na koncertu, ljepotice", "Dečki u prvim redovima na aparatima", "Ženo, goriš", "Top", "Bravo Lidija", "Savršena si", poručili su joj u komentarima.

Lile se inače ponosi time što svoje fotografije i videa ne uređuje, o čemu je jednom prilikom progovorila i za naš portal.

"Ti pusti filtri, ja to stvarno ne razumijem, potpuno te izobliče, ali tko voli, nek' izvoli. Ja ih ne koristim jer često sam u kontaktu s publikom pa ne bih voljela da se netko iznenadi kad me vidi, da se pitaju jesam li to ja. Više volim taj efekt kad mi kažu da sam uživo još bolja", ispričala nam je pjevačica.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić +18 Hana i Vjekoslava Huljić Celebrity Vjekoslava Huljić uhvaćena u posebnim trenucima s unučicom Albom, priskočila je u pomoć kćeri Hani i zetu Graši!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin +25 Filip i Paula Tonković Celebrity Pobjednicu "Plesa sa zvijezdama" iz publike je bodrio zgodni muž, za kojeg se udala lani nakon deset godina veze!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene