Obožavatelji su zabrinuti

Bivši član omiljenog boy benda završio u bolnici zbog ozbiljnih zdravstvenih problema: "Ne bih ovo nikome poželio"

Liam Payne Liam Payne Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Payne Liam Payne - 3 Liam Payne Liam Payne - 1 Liam Payne - 2 Liam Payne - 5 Liam Payne - 4 Liam Payne - 3 Liam Payne - 2 Liam Payne - 9 +19 Liam Payne - 1 Galerija

Liam Payne otkrio je da je završio u bolnici zbog bubrežne infekcije te je odgodio najavljenu turneju.

Bivši član boy benda One Direction Liam Payne na svojem profilu na Instagramu objavio je zabrinjavajuće novosti.

Uz video u kojem se obratio obožavateljima, 29-godišnji glazbenik poručio je da zbog ozbiljnih zdravstvenih problema mora odgoditi svoju nadolazeću turneju te je objasnio i zbog čega.

"Teška srca moram vam reći da nemam drugog izbora nego odgoditi svoju nadolazeću turneju u Južnoj Americi. Tijekom proteklog tjedna bio sam u bolnici zbog ozbiljne infekcije bubrega, što ne bih poželio nikome, a liječnici su mi naredili da se sada moram odmarati i oporaviti", napisao je Payne.

"Bio sam vrlo uzbuđen što ću vam doći svirati. Svima koji isu kupili karte: žao mi je. Radimo na tome da se turneja održi što je prije moguće, no zasad ćemo vraćati novac za kupljene ulaznice, pa vas molim da provjerite novosti na mjestu kupnje. Kao i uvijek, hvala vam za svu ljubav i podršku i nadam se da ćemo se uskoro vidjeti", dodao je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Liam Payne (@liampayne)

U videoporuci je ispričao i kako se u posljednje vrijeme ne osjeća dobro te je zahvalio obožavateljima na razumijevanju i još im se jednom ispričao.

Zabrinuti obožavatelji zasuli su ga porukama podrške i željama za što bržim ozdravljenjem i povratkom na scenu.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Barrie Drewitt-Barlow - 4 Barrie Drewitt-Barlow - 3 Barrie Drewitt-Barlow - 2 Barrie Drewitt-Barlow - 5 +5 Barrie Drewitt-Barlow Zanimljivosti O njemu se brine tim od 150 ljudi i djeci kupuje poklone od 4 milijuna eura, ali ne pamti kada je sam napravio dvije poprilično obične stvari

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Niamh McCormack - 1 Niamh McCormack - 2 Niamh McCormack - 3 Niamh McCormack - 4 +19 Niamh McCormack - 5 Celebrity U Vukovaru su sve oči bile uprte u mladu glumačku zvijezdu koja je u potpuno prozirnoj haljini ukrala show!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene