Druga osoba!

Supruga bivšeg dinamovca drastično promijenila izgled, malo je reći da je njezin potez sve iznenadio!

Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Leyla Hajrović (Foto: Instagram) +0 Leyla Hajrović (Foto: Instagram) Galerija

Leyla Hajrović na Instagramu se redovito hvali skupim krpicama, a nedavno je pratiteljima otkrila veliku promjenu u izgledu.

Supruga nogometaša Izeta Hajrovića, koji je iz Dinama otišao u grčki klub Ari, Leyla Hajrović, novu godinu je, čini se, započela potpuno novim izgledom.

Pogledaj i ovo showbuzz neki ju i napali Supruga dinamovca pohvalila se modnim dodatkom od 120.000 kuna: "Sretnice, čestitam"

Na Instagramu je na posljednjih nekoliko objava pokazala da je svoju prepoznatljivu plavu kosu obojila u smeđe.

"Ponekad se moraš izgubiti kako bi se pronašao... Promjena u "tamnu stranu". Kako vam se sviđa moja nova frizura?" napisala je Leyla na Instagramu, a redom su joj svi pisali kako im se jako sviđa njezin novi izgled.

Leylu inače na Instagramu prati više od 227 tisuća ljudi, a redovito pažnju privlači skupocjenim modnim dodacima. Ona i Izet Hajrović ove će godine proslaviti osmu godišnjicu braka, a prošle godine je na njihov veliki datum otkrila kako ju je suprug rasplakao na 30. rođendan te je pratiteljima objasnila zbog čega je njihov odnos toliko poseban.

"Ovaj video je zapravo naš brak. Mislila sam da on neće moći biti na proslavi mog 30. rođendana jer je imao utakmicu, ali pojavio se i iznenadio me svojim dolaskom. Inače nemam običaj pokazivati emocije, pogotovo ne u javnosti, ali ovdje se nisam mogla suzdržati. Bila sam toliko sretna i dirnuta, trebalo mi je 30 minuta da dođem sebi", istaknula je Leyla u priči na Instagramu onda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene