Zna što želi

Lepa Brena o suprugu: 'Bio je s puno žena, ali meni je to bio izazov'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je nedavno doživjela nezgodu u kojoj je polomila obje ruke, poznata pjevačica dobro se oporavlja. Brena na danas sve gleda sa osmijehom.

Kada se dogodila nesreća u kojoj je slomila ruke nije joj bilo do smijeha, no danas Lepa Brena na sve to gleda s osmijehom.  'Kada je riječ o gazdovanju u našoj kući Boba ima jaču ruku, a ja čvršću. Tako sam obje polomila, jer sam često lupala šakama o stol', šali se Brena.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 4 nadmašila samu sebe Najskuplji spektakl viđen na Balkanu: Pogledajte što je Lepa Brena napravila u Sarajevu i tko joj se pridružio u ovoj senzaciji!

Ljubavna priča najveće zvijezde Jugoslavije: 'Bila je to ljubav na prvi pogled'

 

A photo posted by Lepa Brena (@jednajelepabrena) on

Njezina najveća podrška je suprug Bobo Živojinović, bivši tenisač kojega je pratio imidž zavodnika.

'One koje ga nisu probale izgubile su dosta, a ona koje su bile sa njim dobile su dosta. Vjerovala sam da je i poslije svih onih sa kojima je bio i za mene ostalo malo. Kada smo se upoznali, svi su mi govorili da je on zavodnik i da je bio s puno žena, ali meni je to bio izazov. Smatram da žena treba da bude sa muškarcem koji je imao i volio puno žena. Znala sam da Boba može mnogo čemu da me nauči jer nisam imala vremena za puno muškaraca u životu', otkrila je Brana.

 

A photo posted by Lepa Brena (@jednajelepabrena) on

Njihova ljubav i danas traje, te imaju jedan od najstabilnijih brakova među estradnim parovima. 'Boba je u braku veliki diplomata i jako je nježan, dok sam ja tvrdoglava', kaže Brena koja uživa u lijepim stvarima. 'Volim vidjeti sve što je lijepo, tako da gledam muškarce ali i žene. Bobina i moja percepcija po tom pitanju je široka', rekla je regionalna diva za Alo.rs, te je priznala i kako je od samog početka znala kako je Bobo onaj pravi.

 

Ljubav

A photo posted by Lepa Brena (@jednajelepabrena) on

'Prvi put kada smo se dodirnuli to je bilo kao strujni udar, kao da me grom pogodio. Poslije sam savladala to strujno kolo koje i sada daje 220 volti i nadam se da će tako biti vječno', rekla je. Pevačica je s bivšim tenisačem zajedno već 24 godine, te imaju sinove Stefana i Viktora.
 

 

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene