Svi joj se dive!

Pogledajte zbog čega svi pričaju o dirljivom trenutku Lady Gage i legendarne Lize Minnelli, video je pravi hit, a ljudi su oduševljeni!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga pokazala je nježnost i poštovanje prema Lizi Minnelli držeći je za ruku dok su skupa proglašavale dobitnika Oskara.

Na svečanoj dodjeli Oscara ove godine jedne od prezenterica bile su i Lady Gaga i Liza Minnelli.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian opet na meti kritika Kim sasvim slučajno pokazala kako joj izgleda lice bez da prođe uređivanje filterima, razlika je vidljiva

Minnelli je 76-godišnja glumica, plesačica i pjevačica i dobitnica nekoliko nagrada za svoj rad. Među ostalima, dobila je i dva Oscara za najbolju glavnu glumicu 1970. i 1973. godine u filmovima ''Nasrtljiva djevojka'' i ''Cabaret'' – mjuzikl po kojem je i ostala najpoznatija.

Ova talentirana žena se od 2000. godine bori s encefalitisom, upalom mozga uzrokovanom virusom, a zbog toga je već godinama u kolicima. Doktori nisu prognozirali najbolje, pa se za glumicu govorilo da možda nikad više neće moći hodati ni pričati, ali uz hrabrost i volju koju je Liza imala ova joj bolest nije oduzela dar govora.

Nažalost, Minnelli su ipak potrebna kolica, ali to ju nije spriječilo da svojom pojavom uveliča dodjelu Oscara.

Minnellin publicist Scott Gorenstein rekao je kako je Lady Gaga osobno tražila da prezentira s Lizom, a ove dvije dive na pozornici su raznježile publiku.

Čim su stigle na pozornicu, Liza je od publike dobila veliki pljesak i ovacije, a Lady Gaga joj je na to potvrdno odgovorila: ''Vidiš, publika te voli.''

''Znate koliko volim raditi s legendama'', započela je Gaga uhvativši Lizu za ruku, ''a čast mi je posljednju nagradu ove večeri proglasiti upravo s pravom legendom!'', nakon čega je krenulo još ovacija.

''Ona slavi 50. godišnjicu ''Cabareta'', napomenula je Gaga, a zatim je Liza preuzela riječ.

Minneli se u svom nastupu pomalo zbunila i krivo najavila što slijedi dalje, ali u pomoć je uskočila Lady Gaga. Potom se Gaga sagnula prema Lizi i šapnula joj ''Uz tebe sam.''

Minnelli je na to emotivno rekla ''Znam.'', a reakcije na Gaginu podršku još uvijek se nižu.

''Ovo bi trebao biti highlight večeri!'', ''Ovako se prema ljudima odnosi s ljubaznošću i poštovanjem. Gaga, srce si.'', ''Lady Gaga je definitivno bila uz nju! Osoba za uzor!'' samo su neki od pozitivnih komentara na Twitteru, a ovaj njezin postupak sigurno je malo skrenuo pažnju s velikog skandala koji je izbio zbog sukoba Willa Smitha i Chrisa Rocka ranije tu večer.

Gaga i Minnelli proglasile su film za najbolju fotografiju, a pobjedu je odnio film ''CODA''.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nauljena i preplanula Nives pokazala svoje čari, a morat ćete se dobro zagledati da uopće vidite njezin bikini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene