Ludo zaljubljene

Uzavrele strasti na festivalu: Poznata glumica i stilistica nisu mogle skinuti ruke jedna s druge

Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) +0 Kristen Stewart, Robert Pattinson (Foto: Profimedia) Galerija

Kristen Stewart i Sara Dinkin nerazdvojne su od početka ove godine.

Cijeli celebrity svijet posljednjih je dana na slavnoj Coachelli.

Pogledaj i ovo Kristen Stewart, Stella Maxwell (Foto: Profimedia) Kakav komad! Iako ju je cura nedavno nogirala, prelijepa manekenka nikada nije bila ljepša

The Coachella Valley Music and Arts Festival, koji se tradicionalno održava u pustinji Colorado u Kaliforniji, posljednjih je dana privukao brojne zvijezde i na pozornici i u publici.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Dinkin (@saradinkin) on

Posebnu pažnju tradicionalno privlače slavne dame koje nemaju problema s oskudnim krpicama koje su pomno birale mjesecima unaprijed, no postoje i izuzeci poput glumice Kristen Stewart, koja je na koncert Ariane Grande stigla u vrlo ležernom izdanju traperica i majice dugih rukava te s djevojkom Sarom Dinkin.

Glumica i stilistica na Coachelli su od prvog dana, a svoju zaljubljenost ne skrivaju, pa nemaju problema s izmjenjivanjem nježnosti ni pred objektivima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara Dinkin (@saradinkin) on

Podsjetimo, glumica je nakon prekida dvogodišnje veze s top-modelom i anđelicom Victoria's Secreta Stellom Maxwell vrlo brzo počela hodati sa Sarom, od koje se ne odvaja od početka godine.

Navodno je glumica bila ta koja je napucala slavnu manekenku jer joj je smetala njezina opsjednutost slavom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella! (@stellamaxwell) on

Prije toga Kristen je bila u višegodišnjoj vezi s glumcem Robertom Pattinsonom, kojeg je upoznala na setu franšize "Sumrak", koja ih je oboje vinula u zvjezdanu orbitu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Garić i Valentina Walme komentiraju svoj nastup (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Valentina Walme (Foto: Instagram) Valentina Walme i Davor Garić (Foto: Instagram) Ples sa zvijezdama, Davor Garić i Valentina Walme (Foto: Nova TV) +4 Valentina Walme (Foto: Instagram) Celebrity Zovu je žena zmaj, očarala je gledatelje, a pogledajte kako je ova atraktivna plavuša izgledala dok je bila brineta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene