Tip-top sređeni!

Brojni poznati svoje su modne odjevne kombinacije pokazali na reviji domaćeg brenda, evo tko je sve stigao

Klisab revija Nataša Janjić Klisab revija Nataša Janjić PR 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Klisab revija Jelena Rozga - 7 Klisab revija Jelena Rozga - 1 Klisab revija Paula Sikirić - 2 Klisab revija Tina Biloglav - 3 Klisab revija Nika Turković - 5 Klisab revija Nikolina Pišek - 6 Klisab revija Luciano Plazibat - 8 Klisab revija Anamaria Raić - 9 Klisab revija Nataša Janjić - 10 Klisab revija Dora Predojević - 11 +2 Klisab revija Galerija

Brojne poznate osobe prisustvovale su modnoj reviji brenda KLISAB, a predstavljena je nova jesenska kolekcija.

Brend KLISAB sinoć je u Hali Zagreb u prisustvu brojnih poklonika njihove modne estetike i medija predstavio svoju novu jesensku kolekciju NIKADA NEĆEMO IMATI PARIZ.

Kolekciju koju čini 35 vibrantnih total lookova za žene i muškarce došle su pogledati i brojne poznate osobe kao; Jelena Rozga, Nataša Janjić, Nika Turković, Miach, Ivana Roščič, Anita Dujić, Tina Biloglav i brojni drugi.

Ženski dio kolekcije sačinjen je od 24 total looka koja su prožeta za ovaj brend neočekivanim kič elementima. Čipku, volane, šarene perlice i motiv srca dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić ove jeseni koriste da u kolekciju unesu sentimentalnost, nešto što do sada nikada nisu radili. Te klišeje sprovode tako da kreiraju za KLISAB i dalje prepoznatljivu estetiku kakvu sve šira publika voli, prema toj istoj sentimentalnosti određujući se subverzivno.

Kolekcija donosi sve komade koje žena treba u osobnoj garderobi. Naglasak je stavljen na odijela koja su ove sezone u donjem dijelu siluete opuštenog kroja, s hlačama spuštenog struka i širokih nogavica. Čipka je dekonstruirana tako da je rezana na trakice i aplicirana u referenci na pariške prugaste majice, a ističe se košulja sačinjena od kidane čipke kojoj je prethodno oduzeta ljupkost tretiranjem na visokoj temperaturi. Jesenska kolekcija donosi i dva nova modela kaputa u prepoznatljivoj KLISAB strogoj silueti, kontrapunktiranoj raskrojenim plohama u formi valova. Novost u ženskoj kolekciji je KLISAB pletenina, ručno rađena od merino vune, svaki model u unikatnoj kombinaciji deset boja. Uz kompletnu garderobu, kolekcija predstavlja nakit izrađen u suradnji s brendom mammii, kao i asesoar kožnih lakiranih KLISAB torbi, remenja i card holdera, dopunjenih s novim modelima Samsung pametnih telefona Galaxy Z Flip5.

11 muških total lookova, među kojima također prevladavaju odijela, u novoj sezoni su nešto uže siluete. Naglasak je stavljen na različitim tehnikama prilikom izrade sakoa, a među njima su tie dye, patchwork restlova materijala od proizvodnje i upcycling kroz spajanje u jedan model četiri postojećih sakoa. Cijela muška i ženska kolekcija izrađena je od materijala iz fundusa koji su sada korišteni na nov način. Ovaj izbor rezultat je napora brenda da minimizira otpad pri vlastitim proizvodnim procesima, nešto što je prepoznao i podržao i automobilski brand Lexus koji i sam pruža vrhunsko iskustvo vožnje uz osviješten odnos prema utjecaju na okoliš.

Styling kose lookova na reviji potpisuje Ante Pažanin koristeći Keune Haircosmetics proizvode, a izvedbu stylinga potpisuju stilisti iz Keune Akademije. Estée Lauder stoji iza MUA kreacija Saše Jokovića, a zabavu na afterpartyu podržao je Beefeater Gin. Lookovi na pisti upotpunjeni obućom brenda Hoegl.

Kolekcija je dostupna od ponedjeljka 2. listopada na www.klisab.com i u KLISAB dućanu u Obrtničkom prolazu 4, Masarykova 18.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene