Voli starije

Osvojio ju je poniznošću? 29-godišnja nećakinja princeze Diane udaje se za 32 godine starijeg tajkuna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kitty Spencer zaručila se za Michaela Lewisa.

Nećakinja pokojne princeze Diane i slavna manekenka 29-godišnja Kitty Spencer spremna je udati se za multimilijunaša koji je od njezinog vlastita oca Earla Spencera stariji tek pet godina. Naime, Kittyno srce osvojio je južnoafrički tajkun Michael Lewis koji će uskoro proslaviti 61. rođendan, a Kitty će postati njegova druga supruga.

Pogledaj i ovo showbuzz Svadbena zvona? Svi pričaju da je zaručena. Sada se pojavila s prstenom na ruci!

"Michael je zaprosio Kitty prije Božića. U Cape Townu je bila za blagdane i tada je vijest o zarukama rekla majci i ostatku obitelji. Svi oni vole Michaela. Unatoč velikom bogatstvu koje posjeduje, vrlo je ponizan i skroman", izjavio je Kittyin prijatelj koji je htio ostati anoniman za Daily Mail.

Lewis ima troje odrasle djece i iza njega je brak sa ženom imena Leola koji je sklopio 1985. godine. Obzirom na to da je židovske vjeroispovijesti nije poznato hoće li i Kitty prijeći na drugu vjeru.

Par je obznanio vijest o vezi u svibnju prošle godine godine, a Kitty je tijekom ljeta viđena u njegovom stanu vrijednom 19 milijuna britanskih funti, smještenom u centru Londona. Tada je za Daily Mail izjavila kako ne želi žuriti s osnivanjem obitelji.

"Mogu se vidjeti s djecom u budućnosti, ali sada sam još u 20-ima. Imam prijatelje moje dobi koji imaju djecu i koja su preslatka ali sve bi trebalo doći u svoje vrijeme", izjavila je tada.

Lewisova bivša supruga Leola potpisala je predbračni ugovor ali još nije poznato hoće li i Kitty učiniti isto.

Lewisova obitelj je 2011. godine donirala 3 milijuna britanskih funti Sveučilištu Oxford za honorare profesora izraelskih studija.

Inače, posljednji dečko Lady Kitty bio je talijanski imovinski magnat Niccolo Barattieri di San Pietro koji je od nje također bio znatno stariji.

U njezinu slučaju očito vrijedi ono da ljubav ne poznaje godine, a točan datum vjenčanja trebali bi saznati vrlo uskoro.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Halsey Halsey (Foto: Getty images) +0 Halsey (Foto: Getty Images) Celebrity Mikro gaćice privlačile poglede prolaznika na pozadinu slavne pjevačice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene