Pokušala objasniti odabir

Katie Holmes postala predmet sprdnje zbog modne kombinacije u kojoj se pojavila na crvenom tepihu, modna stilistica stala je u njezinu obranu

Katie Holmes - 5 Katie Holmes - 5 Afp 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes - 2 Katie Holmes - 6 Katie Holmes - 1 Katie Holmes - 3 Katie Holmes - 4 Katie Holmes Katie Holmes - 2 Katie Holmes - 3 Katie Holmes - 4 Katie Holmes - 5 +11 Katie Holmes - 2 Galerija

Zbog odjevne kombinacije koju je odabrala za jedan javni događaj Katie Holmes našla se u središtu pozornosti stranih medija, a sada je u njezinu obranu stala njezina osobna stilistica Brie Welch.

Glumica Katie Holmes privukla je sve poglede na svečanom događanju za koje je odjenula vrlo zanimljivu kombinaciju

Pogledaj i ovo Tom i Suri Cruise je li moguće? Legendarni glumac zbog bizarnog kulta nije vidio kćer već deset godina, a sada je napokon odlučio to promijeniti?

Naime, riječ je o tamnoplavom srcolikom korzetu čija se dužina proteže do ispod stražnjice, a na njega je kombinirala svijetle široke traperice te crne sportske tenisice.

Ovaj look mnogima se nije svidio, pa je postala predmet sprdnje na društvenim mrežama, no u njezinu je obranu stala njezina osobna stilistica Brie Welch

U intervjuu za The New York Times Welch je objasnila odabir Katiena outfita

"Odlučili smo da su bogata boja i suptilni detalji s efektom poprsja na topu elegantni i da bi bili zabavni u kombinaciji s trapericama, stvarajući mladenački dojam za tu prigodu'', izjavila je za javnost Welch. 

Welch je također otkrila da je glumičina ideja bila da outfit upari s tenisicama jer je htjela da joj bude dovoljno udobno za ples s obzirom na to da je riječ bila o koncertu. 

"Katie je željela neki opušteni outfit. Znala je da će se na tom događanju puno plesati uz Dua Lipu, pa je baš zato odabrala tenisice jer joj je u njima najudobnije", dodala je Brie i dodatno objasnila da tamnoplavi top nije haljina. 

Welch se također oglasila na Instagramu i ponovno podijelila članak te objasnila da tamnoplavi top nije haljina, kao što je navedeno u tekstu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić - 1 Izabel Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić - 4 +25 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 1 Celebrity Izabel Kovačić do posljednjeg trenutka vjerovala je u pobjedu, a navijala je u društvu Ivane Vide i Josipe Perišić!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham David Beckham David Beckham David Beckham - 1 +26 David Beckham - 3 Celebrity Zgodni Beckham ozbiljnog lica pratio utakmicu Vatrenih, kamere su ga uhvatile u važnom društvu

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene