oduševila ponašanjem!

Holivudska slatkica u dućanu u Beogradu izazvala pravu pomutnju, fotkala se sa zaposlenicama, pa im se javila i u komentarima

Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: AFP) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: AFP) Afp 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: AFP) Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Kate Hudson, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Kate Hudson (Foto: AFP) Kate Hudson (Foto: AFP) Kate Hudson (Foto: AFP) Kate Hudson (Foto: AFP) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Profimedia) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Getty Images) Kate Hudson (Foto: Instagram) +5 Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Getty Images) Galerija

Kate Hudson u Beogradu snima film "Nož u leđa 2", a njezina fotografija sa zaposlenicama jednog lokalnog dućana postala je hit na Instagramu.

Kći legendarne Goldie Hawn, glumica Kate Hudson, trenutno boravi u Beogradu gdje snima film "Nož u leđa 2".

Pogledaj i ovo Kuća Kate Hudson - 1 Čiji je ljepši? Pogledajte kako su svjetski slavne face ukrasile svoje luksuzne domove za Božić, neki su podigli letvicu za nivo više!

Njezin dolazak u glavni grad Srbije nije mogao proći nezapaženo, a čini se i da joj pozornost ne smeta, ako je suditi prama fotografiji koja je isplivala na Instagramu. Nasmijana od uha do uha, Kate je spremno pozirala sa zaposlenicama jednog lokalnog dućana u koji je ušetala, a fotka je na društvenoj mreži izazvala pravu pomutnju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marija Djurovski (@marijadjurovski)

Holivudska slatkica djevojkama s fotke javila se i u komentarima gdje im je zalijepila srce, čime je osvojila dodatne simpatije javnosti, a njezino opušteno ponašanje sve je oduševilo.

Kate je prije Beograda s dečkom Dannyjem Fujikawom posjetila Firenzu, a ranije ovog ljeta je s obitelji odmarala u Grčkoj

Uz Hudson, jednu od glavnih uloga u nastavku popularne komedije tumači i Daniel Craig koji je također trenutno u Beogradu, a u filmu glumi i Edward Norton, no nije poznato je li im se i on pridružio na snimanju.

Nakon što odrade sve predviđene scene u susjednoj Srbiji, filmski set se seli u Kanadu i Ameriku.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) Marta Fernandes i Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) +2 Matea Ibanez (Foto: Instagram) Celebrity Ni bivši dinamovac nije odolio komentirati suprugu u seksi bikiniju, a dive joj se i druge žene nogometaša: "Srušit ćeš internet!"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene