velika promjena

Pojavile se stare fotografije Elle i Danijele Dvornik: Pogledajte kako su majka i kći izgledale prije 15 godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik je prije 15 godina bila tinejdžerica i njegovala darkerski stil, a njena majka Danijela Dvornik je imala kratku kosu i otad je izgubila nekoliko kilograma te ima vidno vitkiju liniju za koju dobiva pohvale.

Ella (30) i Danijela Dvornik (53) izgledale su potpuno drukčije prije 15 godina kada su imale svoj reality show, a sada su se pojavile fotografije iz tog razdoblja.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Dobro to izgleda Ella Dvornik se pohvalila da je konačno uspjela nadmašiti mamu Danijelu: "Znala sam da si ljubomorna"

Danas je jedna od najuspješnijih domaćih influencerica, majka kćeri Balie i Lumi te je udana za arhitekta Charlesa Pearca dok je tada Ella bila tinejdžerica i njegovala je darkerski stil. Posljednjih godina boji kosu u svijetle boje poput narančaste i plave te se drukčije šminka.

Prije godinu dana Ella je operirala nos isključivo iz kozmetičkih, narcisoidnih, a ne zdravstvenih razloga kako je sama objasnila u videu na svom YouTube kanalu. Zatim je ovog tjedna ubrizgala botoks u čelo i povećala usne filerima, a zahvate je snimila i također objavila na YouTubeu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Danijela je pustila dužu kosu, koja je platinasto plava, i izgubila je dosta kilograma te ima vidno vitkiju liniju za koju često dobiva pohvale svojih pratitelja na Instagramu. Nažalost, njen suprug i Ellin otac, legendarni kralj funka Dino Dvornik, koji je također bio dio reality showa, preminuo je 2008. godine. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 4 Kristina Penava - 3 Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristina Mandarina uz haljinu dubokog dekoltea odabrala neobičnu obuću, a mnogi su se usredotočili na nešto drugo

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene