Kakav potez!

Njezini fanovi mrzili su ga jer su mislili da ju je samo iskorištavao, ali ovaj tip sad je ispao pravi frajer

Justin Theroux (Foto: Getty Images) Justin Theroux (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Theroux i Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Justin Theroux (Foto: Getty) Justin Theroux (Foto: Getty) Justin Theroux i Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Justin Theroux (Foto: Getty Images) Justin Theroux (Foto: Getty Images) +0 Rastaju se Jennifer Aniston i Justin Theroux (Foto: AFP) Galerija

Jennifer Aniston i Justin Theroux proveli su zajedno ukupno 7 godina, od kojih 2 u braku

Holivudski par prekid je potvrdio u veljači 2018. godine zajedničkom izjavom.

Pogledaj i ovo Justin Theroux (Foto: Getty Images) Prvi dojam vara? Svi su mislili da je iskorištava zbog novca i slave, a on je tek poslije razvoda pokazao svoje pravo lice!

"Ova odluka bila je obostrana i donesena krajem 2017. godine. Mi smo najbolji prijatelji koji su se odlučili rastati kao par, no koji se vesele nastavku dragocjenog prijateljstva. Učinili bismo to privatno, no budući da industrija tračeva ne propušta priliku da nagađa i izmišlja, htjeli smo izravno isporučiti istinu", napisali su tada Jennifer Aniston i Justin Theroux.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @justintheroux on

Par je proveo zajedno ukupno 7 godina, od kojih 2 u braku, a o razlozima nagađa se i dan danas. Pričalo se kako je problem bila činjenica da Jennifer nije htjela djecu, da su joj išle na živce brojne Justinove prijateljice, ali i da se par nikako nije mogao dogovoriti gdje će živjeti.

Dio njezinih obožavatelja nije prihvatio manje popularnog glumca od samog početka, smatrajući kako ju Justin samo iskorištava radi slave i novca. Šuškalo se kako je to u prošlosti radio i s nekim manje poznatim damama od Jennifer sve dok nije došao do jackpota, odnosno jedne od glavnih holivudskih miljenica.

Kako god bilo, niti jedno od njih od razvoda nije reklo niti jednu ružnu riječ o onom drugom, dapače. "Dobre vijesti su da, biram riječi vrlo pažljivo sada, da je to bio jedan nježan i obziran prekid, bez ikakvih neprijateljskih osjećaja. Sve je bilo na prijateljskoj razini. Dosadno je to možda, ali znate, poštujemo jedno drugo dovoljno da si ne nanosimo bol. Bilo je srcedrapajuće i bolno u smislu da nam prijateljski odnos neće ostati isti. Ali i to se sada mijenja i oboje smo ponosni zbog toga", izjavio je Justin u jednom intervjuu prošle godine.

A glumac i redatelj nedavno je na Instagramu čestitao bivšoj supruzi 50. rođendan romantičnom porukom koaj je otopila srca i njegov mrzitelja. "Sretan rođendan ovoj neustrašivoj ženi. Neustrašivo dobroj i dragoj. Neustrašivo zabavnoj… i neustrašivo duhovitoj. Volim te B", poručio joj je ispod crno-bijele fotografije na kojoj Jennifer pozira sama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to this fierce Woman. Fiercely loving. Fiercely kind. ....and fiercely funny. Love you B.

A post shared by @ justintheroux on

"Volim to što joj se oba bivša muža i dalje dive. To dovoljno govori o tome kakva je Jennifer", zaključio je jedan obožavatelj. Prvi suprug bio joj je holivudski zavodnik Brad Pitt koji je zatražio razvod nakon što se fatalno zaljubio u kolegicu Angelinu Jolie tijekom snimanja zajedničkog filma "Gospodin i gospođa Smith"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miro Bulj (FOTO: Pixell) Domagoj Hajduković (FOTO: Pixell) Furio Radin (FOTO: Pixell) +0 Sabina Glasovac (FOTO: Pixell) Celebrity Pogledajte kako su saborski zastupnici izgledali na početku mandata, a kako izgledaju danas

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Perinić (FOTO: Privatni album) Marijana Perinić (FOTO: Privatni album) Marijana Perinić (Foto: PR) - 3 +0 Marijana Perinić (Foto: PR) - 1 Celebrity Kolindina dvojnica obratila se javnosti: ''U Hrvatskoj vlada blagostanje, a ne s*anje''

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Nenad Tatarinov (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (FOTO: Instagram) Celebrity Šuput pokazala u čemu je dočekala zaručnika na Valentinovo, a otkrila je i kako je Nenad reagirao na viđeno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene