rijedak javni izlazak

Samo godinu dana nakon što je obznanila da je gej, udala se za ženu koja je ljubav njezinog života

Jodie Foster - 5 Jodie Foster - 5 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jodie Foster - 2 Jodie Foster - 5 Jodie Foster - 4 Jodie Foster - 3 Jodie Foster i Alexandra Hedison - 4 Jodie Foster True Detective, Jodie Foster Jodie Foster i Alexandra Hedison - 22 Jodie Foster i Alexandra Hedison - 21 Jodie Foster i Alexandra Hedison - 20 +19 Jodie Foster i Alexandra Hedison - 19 Galerija

Jodie Foster na crvenom tepihu pojavila se sa suprugom Alexandrom Hedison, s kojom je već deset godina u braku.

Američka glumica Jodie Foster i njezina supruga Alex Hedison zablistale su na 96. dodjeli Oscara.

61-godišnja bivša dječja zvijezda i 54-godišnja fotografkinja svoju vezu su započele u listopadu 2013. godine, a u travnju ove godine proslavit će desetljeće bračne sreće.

Jodie je ukrala svu pažnju u svilenoj tamnoplavoj haljini koja je na donjem dijelu bila okupana sa šljokicama, a oko vrata joj je padao dugački šal koji je bio dio haljine.

Pogledaji ovo True Detective, Jodie Foster Preporuke Odličan početak četvrte sezone hit-serije zaista obećava: Hoće li ovo biti najbolja dosad?

Foster je svoj look iz španjolske luksuzne modne kuće dopunila nakitom Kwiat Diamonds i Leighton koji je odabrala stilistica Samantha McMillen.

S druge strane, Alex je nosila elegantnu dugačku crnu haljinu na jedno rame. 

Kakve su vam Jodie i Alex kao par?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Jodie je već osvojila Oscara za svoje uloge u filmovima "The Accused" (1989) i "Silence of the Lambs" (1992), a sada je Foster bila nominirana za najbolju sporednu glumicu za svoju ulogu trenerice plivanja Bonnie Stoll u filmu "Nyad".

Pogledaji ovo Jodie Foster i Alexandra Hedison - 17 Celebrity Da voli žene priznala je na javnom događanju, a onda se nakon godinu dana veze udala za jednu!

Podsjećamo, Alexandra je prethodno bila u vezi s komičarkom Ellen DeGeneres, a Jodie je bila u vezi sa Cydney Bernard od 1993. do 2003., s kojom dijeli dva sina koje je posvojila, Charlesa i Kita.

Jodie je tek 2013. godine na dodjeli Zlatnih globusa javno priznala svoju seksualnu orijentaciju, a već sljedeće godine udala se za Alexandru.

Glumica, koja je najpoznatija je po ulozi u kultnom trileru "Kad jaganjci utihnu", 2013. godine učinila je hrabar potez priznavši javno da je gej iako su to već svi znali u Hollywoodu i šire.

Pogledaji ovo Jodie Foster i Alexandra Hedison Zanimljivosti Godinama nitko nije znao da voli žene, a nakon javnog priznanja za jednu se i brzo udala!

"Večeras imam jednu izjavu zbog koje sam nervozna. Ja sam… sama", isprva se našalila Jodie. No onda je rekla ono što je javnost znala, a ona je ranije odbijala izjasniti se o tome. To je svoje pravilo prekršila kada je primajući nagradu za životno djelo Cecil B. DeMille zahvalila na svemu svojoj bivšoj tadašnjoj dugogodišnjoj partnerici Cydney Bernard.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Predstava Enisa Bešlagića Da sam ja neko - 10 Predstava Enisa Bešlagića Da sam ja neko - 18 Predstava Enisa Bešlagića Da sam ja neko - 1 Predstava Enisa Bešlagića Da sam ja neko - 2 +19 Predstava Enisa Bešlagića Da sam ja neko - 3 Celebrity Zlatko Dalić došao na predstavu pa kući otišao s nagradom, evo kakvo mu je posebno priznanje dodijelio jedan od omiljenih regionalnih glumaca!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Predstava Enisa Bešlagića Da sam ja neko - 23 Predstava Enisa Bešlagića Da sam ja neko - 21 Predstava Enisa Bešlagića Da sam ja neko - 20 Predstava Enisa Bešlagića Da sam ja neko - 22 +14 Predstava Enisa Bešlagića Da sam ja neko - 19 Preporuke Enis Bešlagić oduševio rasprodani Lisinski, njegovu autorsku predstavu svi su došli pogledati: "Predivno, ostvarenje svih mojih snova!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene