baš nema granica!

Pretvorio se u "ljudsku Barbie" i prošao više od 100 operacija, ali ne planira stati, već se hvali novim drastičnim zahvatom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jessica Alves trenutačno boravi u Turskoj u klinici nakon što je bila na operaciji želučanog rukava za mršavljenje i gubi po kilogram na dan te više ne osjeća golemu glad koju je imala, kako kaže, zbog hormonske terapije.

Brazilski voditelj Rodrigo Alves (37) stekao je svjetsku slavu svojom ovisnošću o operacijama kojih je imao više od 100 i pretvorio se u "ljudskog Kena", no prošle je godine odlučio da ipak želi biti žena i izgledati kao Barbie. 

Pogledaj i ovo showbuzz 100 puta pod nož "Ljudski Ken" postao Barbie: Potrošila je preko 650.000 dolara na korekcije, a sada je bila na 12. operaciji nosa da može disati

Promijenio je ime u Jessica Alves i krenuo na hormonsku terapiju koja mu je donijela probleme s kilogramima. "Hormoni uzrokuju dosta tekućine u tijelu i to me stalno čini gladnim", ispričala je za Daily Mail

Zbog toga se u Turskoj podvrgnula novom zahvatu, operaciji želučanog rukava za mršavljenje, i kaže da joj je nakon toga ostalo 20 posto njezina trbuha. Trenutačno se oporavlja u klinici u Antaliji te gubi kilogram na dan i svaki dan konzumira jedino pića za detoksikaciju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

"Otišla sam na tu operaciju prije 14 dana jer sam imala 102 kilograma i moja dijeta nije funkcionirala", objasnila je Jessica i dodala da je bila pretila. Istaknula je kako je ovaj zahvat najbolja stvar koju je učinila jer više uopće ne žudi za hranom. Priznala je da zbog svoje prekomjerne težine nije imala samopouzdanja, što se sada promijenilo.

"Nakon tri mjeseca vidjet ću drastične rezultate i nikad više neću osjećati glad. Bit ću mršava i voljela bih biti glamurozni model i istraživati svoju feminističku stranu", rekla je Alves. 

Jessici, koja svakodnevno dijeli fotografije na Instagramu, na kojem je prati 1,2 milijuna ljudi, u oporavku pomažu i masaže tijela i terapije, a već se priprema za nove operacije. 

"Moji sljedeći zahvati bit će korekcija nosa i feminizacija glasa. No zasad ću uživati u ljeti i brinuti se o sebi i svom zdravlju", naglasila je Jessica.

Inače, Alves je nedavno u Belgiji operirala svoje grudi, za koje je željela da budu ogromne i stanu u košarice grudnjaka veličine H. Rezultate zahvata pokazala u je crvenom donjem rublju na svom Instagramu. 

Iako ima mnogo pratitelja na Instagramu i dosta obožavatelja, mnoge šokiraju promjene koje je Jessica napravila na svom tijelu i komentiraju kako baš nalikuje na lutku, no nisu sigurni da je to baš Barbie. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Potrošila je više od 650.000 dolara na više od stotinu operacija, među kojima su uklanjanje rebara, umjetne pločice na trbuhu, podizanje obrva, ubrizgavanje botoksa i placente, stavljanje filera i sređivanje nosa, koje je zamalo rezultiralo teškom infekcijom. Jessica se i nakon uklanjanja četiriju rebara požalila da ih je htjela maknuti šest zbog ljepšeg struka, no doktori su to odbili napraviti.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) +0 Amelia i Delilah Hamlin (Foto: Profimedia) Celebrity Ovu djevojku prati gotovo 1,5 milijuna ljudi, a zbog golišavih fotografija nerijetko završi i na naslovnicama svjetskih tabloida!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaullitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +9 Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Celebrity U seksi izdanju pokazala za koga navija, sićušna majica koja joj jedva prekriva grudi nogomet je bacila u drugi plan

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene