Četvrto "da"?

Latino diva prava je ovisnica o brakovima, a čini se kako je pokleknuo i njezin novi dečko

Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Jennifer Lopez (Foto: Getty Images) Jennifer Lopez (Foto: Profimedia) Jennifer Lopez Judd (Foto: Getty) +0 Jennifer Lopez i Ojani Noa (Foto: VINCE BUCCI / AFP) Galerija

Jennifer Lopez nedavno je gledala utakmicu s dečkom Alexom Rodriguezom i velikim dijamantnim prstenom.

Ako su glasine istinite, ovo će latino divi biti četvrti brak.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez i Casper Smart (Foto: AFP) Čak pet puta! Ovo je jedini muškarac koji je kleknuo pred jednu od najljepših žena svijeta, a ona je rekla "ne"

Sada je već jasno kako se radi o 49-godišnjoj glumici i pjevačici Jennifer Lopez koja se od ožujka 2017. godine ne odvaja od markantnog bejzbolaša Alexa Rodrigueza.

Iako često u intervjuima ističe kako nikada nije bila sretnija te kako je uz Alexa pronašla mir, otkrila je i kako se ne žuri u novi brak te kako im je i bez toga prelijepo.

No, unatoč tome, tijekom utakmice koju je gledala s dečkom prošle srijede, pjevačica je pokazala gigantski prsten na ruci pa su se obožavatelji zapitali je li par spreman na novi korak u svojoj vezi. Ipak, ovo nije prvi put da se šuška o zarukama, jer je pjevačica s još jednim prstenom na "onom" prstu viđena i početkom srpnja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

A kad pristane, Jennifer će to biti četvrti brak, a u svojoj burnoj ljubavnoj prošlosti ima i propale zaruke s holivudskim glumcem Benom Affleckom koji ih je prekinuo jer se bojao da će mu veza s glumicom upropastiti karijeru.

Podsjetimo, konobar Ojani Noa bio je prvi suprug lijepe pjevačice, a upoznala ga je 1997. godine u jednom kubanskom restoranu u Miamiju. U braku su bili godinu dana. 2001. godine, Jennifer je bacila oko na svog plesača Crisa Judda, udala se za njega, a potom i rastala 2003. godine.

Latino pjevač Marc Anthony postao joj je treći suprug u lipnju 2004. godine, a par se rastao u lipnju 2011. godine. Par zajedno ima dvoje djece, blizance Emmu i Maximilliana. I dan danas su u dobrim odnosima.

Tako je Jennifer zaradila nadimak "ovisnice o brakovima", a hoće li hrabro stupiti u četvrti, ostaje nam pričekati pa vidjeti.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ayda Field (Foto: Instagram) Ayda Field i Robbie Williams (Foto: Instagram) Ayda Field i Robbie Williams (Foto: Instagram) Ayda Field i Robbie Williams (Foto: Instagram) +1 Ayda Field (Foto: Instagram) Zanimljivosti Troši na Gucci, ali ne i na hranu: Supruga poznatog glazbenika šokirala izgledom nogu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Miran Kurspahić, Nina Mia Čikeš (FOTO: Tomislav Miletic/PIXSELL) Nina Mia Čikeš (Foto: PR) Miran Kurspahić (Foto: PR) +2 Nina Mia Čikeš (Foto: Instagram) Zanimljivosti 8 mjeseci nakon prekida ona se udala za drugog: Bivši domaći par zabavljao se na istom događaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene