Svugdje zajedno

Lopez zbog izbora haljine plijenila pažnju na oproštaju od prijatelja, a kod Afflecka jedna je stvar konstanta već tjednima

Jennifer Lopez Jennifer Lopez Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck J.R. Ridinger J.R. Ridinger - 6 J.R. Ridinger - 4 J.R. Ridinger - 5 J.R. i Loren Ridinger +25 J.R. Ridinger - 1 Galerija

Jennifer Lopez i Ben Affleck oprostili su se od J.R. Ridingera, svjetski poznatog marketinškog stručnjaka koji je početkom rujna iznenada preminuo u Hrvatskoj.

Jennifer Lopez i Ben Affleck našli su se među brojnim poznatim imenima koja su se došla zauvijek oprostiti od J.R. Ridingera, poznatog biznismena iz Miamija koji je preminuo iznenada početkom rujna i to tijekom odmora u Hrvatskoj. Imao je 63 godine, a obolio je od plućne embolije. 

Pogledaj i ovo Ben Affleck i Jennifer Lopez Imali su lijepi povod Pogledajte fotografije Bena Afflecka u izlasku sa sadašnjom i bivšom suprugom, izrazi njihovih lica sve govore!

Jennifer i Ben došli su s rukom u ruci i odjeveni u crnu odjeću. Pjevačica je nosila dugu haljinu dubokog dekoltea, a glumac je imao klasično crno odijelo, a jedna stvar je kod njega konstanta već mjesecima - pomalo izgubljeni pogled. 

O smrti biznismena javnost je obavijestila njegova supruga Loren putem društvenih mreža. 

''Iako ne mogu govoriti i u šoku sam trebali biste znati da sam slomljena. Srce mi je iščupano. Da razjasnimo glasine da je pao... Na našem prvom obiteljskom odmoru u tri godine dobio je iznenadnu plućnu emboliju koja ga je ukrala od nas. Nestao je u sekundi. Molim vas da molite za njega", napisala je tada. 

Osnivač marketinške kompanije Market America i njegova supruga Loren bili su često viđena lica na svim važnijim događanjima, a par je bio blizak s Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Marcom Anthonyjem, Scottiejem Pippenom i Beckhamovima.

"Bili ste najbolji u stvaranju uspomena. Svakom ste bili uzor, oko vas su se svi osjećali voljeno i posebno. Cijeli život ću pamtiti uspomene s vama. Srce mi je slomljeno i J.R. će nam jako nedostajati", ovim se rijećima od njega oprostila Kim Kardashian. 

"Volimo te puno Loren i šaljemo ti ljubav", ovo su riječi utjehe Victorije i davida Beckhama. 

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 +29 Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus javila se iz kreveta pa suptilno pokazala jedan od svojih najvećih aduta u jedva vidljivom rublju!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić - 4 Martina Tomčić - 3 +8 Martina Tomčić - 1 Celebrity Pogledajte fotografiju Martine Tomčić zbog koje su neki otišli korak dalje u komentiranju: ''Oprosti na psovki...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene