Hlačica kao da i nema

Vruće hlačice jedva su se nazirale ispod neobične tunike pjevačice koja se suočila s nezamislivom tragedijom

Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) Getty 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Profimedia) - 1 Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) Jennifer Hudson (Foto: Getty Images) +0 Jennifer Hudson (Foto: Profimedia) Galerija

Jennifer Hudson osvojila je svijet svojim izvanserijskim glasom, ali i nadahnula javnost jer se vratila jača nego ikada kada je u pucnjavi izgubila majku, brata i nećaka.

Jennifer Hudson (39) osvojila je svijet svojim glasovnim sposobnostima 2004. kada se pojavila u trećoj sezoni showa "Američki idol", a nakon toga slijedio je njezin uspon. 

Pogledaj i ovo Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) Pukla ljubav Ružni prekid slavne oskarovke: Predstoji joj teška bitka za skrbništvo nad sinom

Pjevačica je u utorak privukla pozornost na Beverly Hillsu kada se uputila u kupnju nakita. Naime, Jennifer je obukla vruće hlačice, tuniku s prorezima sa strane i crnu kožnu jaknu te je to uskladila s tenisicama, dok je oči prekrila sunčanim naočalama, a nosila je i zaštitnu masku. 

Ne bi njezin stajling bio toliko neobičan da se iz profila nije činilo kao da ne nosi hlačice jer su bile jako kratke i svjetlosmeđe nijanse, pa su se teže uočavale. Pjevačica, koja posljednjih godinu dana nosi kratku frizuru, ovog puta je kosu imala ispletenu u pletenice. 

Nakon što je pokorila svijet svojim glasom u "Američkom idolu", Jennifer je dobila ulogu u filmu "Dreamgirls" uz Beyonce. Tumačila je ostavljenu glazbenicu koja pjevačkim talentom može nadmašiti sve oko sebe, dok s izgledom nije bilo tako jer je imala obline i višak kilograma. Za ulogu u "Dreamgirls" osvojila je mnoštvo nagrada, a najznačajnije su Oscar u kategoriji najbolje sporedne glumice, BAFTA i Zlatni globus. 

Ostvarivala je uspjeh za uspjehom i Amerika je bila očarana njome, pa su njezini albumi prodani u milijunima primjeraka. No dok je rasturala u glazbenom svijetu, dogodila joj je tragedija koja je nju slomila, a šokirala svijet. 

Naime, ubijeni su joj majka, brat i nećak u pucnjavi u njihovu domu. 4. listopada 2008. Jenniferina 57-godišnja majka i 29-godišnji brat pronađeni su mrtvi u kući koja je pripadala sestri pjevačice, a u kojoj su skupa živjeli. Među žrtvama se našao i sedmogodišnji Julian, čije tijelo nije pronađeno, iako se znalo da je bio u kući sa ostalim žrtvama.

Policija je organizirala potragu i njegovo je tijelo nađeno tri dana kasnije u predgrađu Chicaga. Obdukcija je pokazala da je nesretni sedmogodišnjak preminuo od posljedica rana od metaka, a bio je upucan nekoliko puta.

Zločinac koji je usmrtio tri nevine osobe u njihovu domu je William Balfour, bio je pomahnitali muž Jenniferine sestre koji je upao u njezinu kuću u nadi da će nju tamo zateći i usmrtiti. No naišao je na članove njezine obitelji pa se odlučio iskaliti na njima. Osuđen je na tri doživotne zatvorske kazne bez mogućnosti pomilovanja, a za ranije prijestupe dosuđeno mu je još 120 godina zatvorske kazne. 

Zbog nezamislive tragedije Jennifer se na godinu dana povukla s glazbene scene, a onda se vratila u punom sjaju. Usto joj se posrećilo i na privatnom planu jer se zaljubila u glumca Davida Otungu (40) i s njim dobila sina Davida Daniela Otunga Jr.-a (11).  

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Hudson (@iamjhud)

Par više nije zajedno, no Hudson je jednom prilikom istaknula da joj je bivši partner pomogao u trenucima kada je doživjela obiteljsku tragediju. 

Inače, Jennifer je prije nekoliko godina privukla pozornost javnosti kada je drastično smršavjela i s konfekcijskog broja 44 spala na 34. Krenula je na dijetu nakon što je rodila sina i izgubila je oko 40 kilograma. 

"Nemam vremena vježbati pa samo pazim što jedem. Jako sam oprezna i savjesna što se tiče hrane koju jedem", objasnila je tada. 

  1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Pete Davidson i Margaret Qualley (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) +11 Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Celebrity Na njegov šarm pale su mnoge poznate dame, a sad ljubi ljepoticu koja je u kratkom roku zaludjela svijet

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene