Pukla ljubav

Ružni prekid slavne oskarovke: Predstoji joj teška bitka za skrbništvo nad sinom

Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) +0 Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) Galerija

Jennifer Hudson i njen zaručnik David Otunga prekinuli su vezu nakon 10 godina zajedničkog života.

Poznata pjevačica i oskarovka Jennifer Hudson i njezin zaručnik, pro hrvač David Otunga prekinuli su vezu nakon 10 godina ljubavi i zajedničkog života. Par navodno već mjesecima pokušava pronaći zajednički jezik i rastati se na najbezbolniji način. Međutim, to im ne polazi za rukom budući da imaju osmogodišnjeg sina Davida Daniela.

Pogledaj i ovo Barbra Streisand (Foto: Profimedia) Ženska snaga Ovo su glumice koje su osvojile Oscara već prvim nastupom u filmskoj industriji

Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) Foto: Getty

U sve je uključen i sud koji se već bavi njihovim slučajem, prema riječima Jenniferinog glasnogovornika. Pjevačica je zatražila i dobila sudsku zabranu prilaska, tako da David neko vrijeme neće vidjeti ni nju, ali ni svog sina, jer ona smatra kako je to u najboljem interesu djeteta.

Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) Jennifer Hudson i David Otunga (Foto: Getty) Foto: Getty

U međuvremenu se oglasio i David koji tvrdi kako već tjednima vodi borbu s Jennifer oko skrbništva nad sinom, a njegov odvjetnik sarkastično je dodao kako je oskarovka na sudu odlično glumila i sebe u cijelom slučaju prikazala kao žrtvu. Prekid je šokirao sve koji ih poznaju, jer je par planirao vjenčanje, piše Daily Mail.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene