njezina najveća podrška

Jelena Perić objavila rijetku fotku s bivšim nogometašem s kojim ima sina, a pao je i sočan poljubac pred kamerama!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić - 1 Jelena Perić - 4 Jelena Perić - 2 Jelena Perić - 3 Rođendansko iznenađenje za Jelenu Perić - 1 Rođendansko iznenađenje za Jelenu Perić - 2 Rođendansko iznenađenje za Jelenu Perić - 3 Jelena Perić i Marko Mrkić - 1 Jelena Perić i Marko Mrkić - 2 Jelena Perić i Marko Mrkić - 4 +19 Jelena Perić i Marko Mrkić - 3 Galerija

Jelena Perić na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira s partnerom Igorom Bubnjićem na setu showa "Ples sa zvijezdama".

Deveta emisija showa "Ples sa zvijezdama" bila je posebno emotivna za influencericu Jelenu Perić.

Pogledaj i ovo Sandi Pego i Helena Janjušević - 5 još je pod dojmom Emotivni Sandi Pego nakon plesne avanture prosuo dušu i priznao zbog čega je tužan: "To ne zna svatko"

Nakon što je s partnerom Markom Mrkićem otplesala slowfox na pjesmu "Arcade" Duncana Laurencea, Jelena nije uspjela zadržati suze, a Maji Šuput je priznala da joj je to bio najemotivniji nastup u dosadašnjem showu.

Zatim je uslijedilo iznenađenje koje su joj povodom rođendana pripremili njezini najbliži i na pozornicu je iznesena torta uz prigodnu pjesmu.

Među okupljenima je bio i Jelenin partner, bivši nogometaš Igor Bubnjić, s kojim ima sinčića Tea, a on ju je pred kamerama sočno poljubio.

Jelena je zatim na Instagramu podijelila galeriju fotografija iz showa, među kojima se našla i jedna na kojoj pozira u Igorovu zagrljaju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Peric🦋 (@j_make_up)

Jelena i Igor upoznali su se preko Facebooka i dosta su tajanstveni oko svoje veze, no ona nam je otkrila pokoji nepoznati detalj.

"Nije da sam tajnovita, ali poštujem njegovu odluku da se ne želi eksponirati. Nisam ni ja netko tko voli baš sve dati na pladnju i u tom segmentu volim odvojiti poslovno od privatnog. Skladan smo par i nadopunjavamo se sa svim vrlinama i manama iako to ne pokazujemo na društvenim mrežama", ispričala je Jelena za DNEVNIK.HR ranije ove godine.

Inače, Jelena i njezin mentor Marko na kraju večeri imali su još jedan razlog za slavlje jer su u latino-maratonu pobijedili ostale plesne parove i osvojili dodatnih sedam bodova na 38 koje su dobili od žirija, što im je osiguralo prolazak dalje, a show su napustili Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +7 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Celebrity Cure novi detalji oko iznenadne smrti supruga Nikoline Pišek, njegov prerani odlazak šokirao je obitelj i prijatelje

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 5 +5 Mia Dimšić - 6 Celebrity Nikad ženstvenija Mia Dimšić u oskudnom kompletiću otkrila više nego inače, evo kako teku pripreme za važan nastup!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene