Ne odvajaju se

Do prije nekoliko godina sa slavnim milijarderom morala se skrivati, a sada ga ne ispušta iz ruku!

Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 4 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 3 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 4 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 2 Jeff Bezos i Lauren Sanchez - 1 +0 Jeff Bezos i Lauren Sanchez Galerija

Jeff Bezos i Lauren Sanchez bili su jedne od glavnih zvijezda premijere serije "Gospodar prstenova: Prstenovi moći" u Londonu.

Milijarder i osnivač Amazona Jeff Bezos i njegova djevojka Lauren Sanchez plijenili su pozornost na premijeri serije "Gospodar prstenova: Prstenovi moći" na londonskom Leicester Squareu, gdje su dobro raspoloženi pozirali okupljenim fotografima.

Pogledaj i ovo Lauren Sanchez i prijateljice - 1 Evo tko su one! Supruga milijardera proslavila je rođendan s najboljim prijateljicama, s jednom od njih ima neuobičajenu poveznicu!

58-godišnji Jeff odlučio se za crno odijelo s bijelom košuljom ispod, dok je njegova nježnija polovica, 52-godišnja Lauren svima oduzela dah u crvenoj šljokičastoj haljini s prorezom, a ispod koje nije nosila grudnjak.

Zaljubljeni i nasmiješeni, pred paparazzima su prošetali držeći se za ruke i izmjenjivali su nježnosti, što im prije nekoliko godina nikako ne bi palo na pamet, jer su se morali skrivati.

Naime, Jeff je svoju bivšu suprugu Mackenzie Scott dugo varao s Lauren, a zbog nje su se i 2019. razveli, i to nakon 26 godine u braka u kojem su dobili četvero djece.

Iste godine prvi put je snimljen u izlasku s Lauren na Wimbledonu, gdje su u svečanoj loži neprestano razmjenjivali nježnosti te se gotovo nisu ni obazirali na finalni meč turnira. Nakon toga postali su nerazdvojni, a iako javnost u njih nije vjerovala i Lauren se od početka prikazivala kao žena željna isključivo novca, čini se da su i dalje zaljubljeni kao u početku.

Bezosova bivša također je pronašla sreću nakon razvoda i to s profesorom njihove djece Danom Jewettom. S obzirom na to da je bila uključena u prve dane Amazona i njegovog pretvaranja u najmoćniju e-trgovinu, razvod ju je učinio milijarderkom jer je time stekla kontrolu nad 4 posto dionica Amazona što joj je donijelo 38,3 milijarde dolara, a prema zadnjim informacijama vrijedna je 54,9 milijardi i treća je najbogatija žena svijeta. Časopis Forbes McKenzie je prošle godine proglasio i najmoćnijom ženom svijeta.

Lauren iza sebe ima dva propala braka iz kojih ima troje djece.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 7 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 8 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 6 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 1 +10 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 2 Celebrity Marko Livaja oprostio se od oca Milana, u najtežim trenucima utjehu su mu pružile dvije najvažnije žene u životu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 +25 Nives Celzijus - 9 Celebrity Nakon mini bikinija Nives Celzijus utegnula svoje obline u nešto drugačije: "Poza je savršena"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene