sve mu dobro stoji!

Zgodnog Janka navikli smo viđati u odijelima, no i u opuštenom izdanju pravi je mamac za ženske uzdahe

Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Nova TV 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Janko Popović Volarić Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) Janko Popović Volarić (Foto: Instagram) +2 Janko Popović Volarić (Josip Regovic/PIXSELL) Galerija

Janko Popović Volarić pojavio se na otvorenju 19. Zagreb film festivala u izdanju u kakvom ga ne viđamo često.

Glumac Janko Popović Volarić, kojeg gledamo kao člana žirija showa "Supertalent", godinama slovi i kao miljenik ženske publike.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić "Drugi svijet" Naš miljenik žena javio se s odmora iz zemlje koja ovih dana nije bila poželjna, ali on ne krije koliko mu je lijepo!

I dok smo ga u showu Nove TV navikli gledati tip-top skockanog u finim odijelima i košuljama, na otvorenju 19. Zagreb film festivala pojavio se u posve opuštenom izdanju u kakvom ga ne viđamo često.

Nosio je zelenu parku, džemper, traperice i tenisice, te je imao i pomalo raščupanu kosu, a i ovakav je uspio ukrasti svu pažnju.

Janko nam je jednom prilikom otkrio i što misli o tituli miljenika žena.

"Na neki mi način laska, ali se stvarno ne zanosim s tim povremenim etiketama jer sam sebe ne vidim u tom svjetlu", kazao je za DNEVNIK.HR.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric)

Inače, osim Janka, žiri showa "Supertalent" čine i operna pjevačica Martina Tomčić, pjevačica Maja Šuput te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec +8 Kolinda Grabar-Kitarović i Mia Mikulec Celebrity Kolindina proslava pobjede Vatrenih postala je hit na društvenim mrežama, a na fotkama su svi primijetili jednu stvar!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić - 3 Hana Huljić - 2 +0 Hana Huljić - 4 Celebrity Hana Huljić objavila prvu fotku otkako se pročulo da je s Grašom, a dala je naslutiti gdje uživa u romantici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene