Oštar odgovor

Jacques se ljutito obrušio na tvrdnje da je Roka iskoristio kako bi sebe promovirao: ''To je sramotno!''

Jacques Houdek (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Jacques Houdek (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Jacques Houdek (Foto: Dnevnik.hr) Jacques Houdek (Foto: IN Magazin) - 4 Jacques Houdek (FOTO: Nova TV) Jacques Houdek (Foto: Dnevnik.hr) Jacques Houdek (FOTO: Instagram) Roko Blažević (Foto: AFP) Roko Blažević (Foto: Screenshot) Diego Siqueira, Endi Schrötter, Roko Blažević (Foto: Instagram) +0 Roko Blažević (FOTO: Ivo Cagalj/PIXSELL) Galerija

Jacques Houdek se oglasio povodom optužbi da je Roka Blaževića iskoristio za vlastitu promidžbu – i bijesan je.

Nakon završetka ovogodišnjeg Eurosonga u Izraelu, gdje se hrvatski predstavnik Roko Blažević nije uspio plasirati u finale, ekipa se počela vraćati u Hrvatsku, a nakon mladog Roka kući se vratio i njegov mentor Jacques Houdek. 

Pogledaj i ovo Roko Blažević (Foto: AFP) Podijeljene reakcije Internet gori od komentara na nastup Roka Blaževića: Je li trebao proći u finale Eurosonga?

Tijekom njihova boravka na Eurosongu pisalo se kako je poznati pjevač iskoristio mladu nadu Roka za vlastitu promidžbu jer se s njime fotografirao, putovao i reklamirao hrvatsku pjesmu, ali i sebe. 

Sada je Jacques odlučio odgovoriti na sve optužbe – i to u poprilično ljutitom tonu. 

Na svom profilu na Facebooku objavio je dugačku objavu u kojoj odgovara na sve kritike, a i proziva neke druge aktere cijele priče. 

Jacquesov status prenosimo u cijelosti. 

"Tek što sam stigao kući, uz obilje podrške i lijepih komentara na kojima sam vam svima zahvalan, naišao sam, naravno i na pljuvačke članke nekih, doduše, manjih portala koje ovdje ne namjeravam dodatno reklamirati. Mogu im samo najaviti da im tužbe stižu.

Tvrdnje da sam iskoristio Roka kako bih sebe promovirao i stavljao se u prvi plan u jednu su ruku smiješne, u drugu tužne, a u globalu - krajnje su nepristojne. Roku sam bio mentor u talent showu Zvijezde, preuzeo sam ga voditi i nakon showa, napisao mu pjesmu, organizirao cijeli tim, financirao sam cijeli projekt vlastitim novcem, pripremio ga za Doru - na kojoj smo najpoštenije pobijedili, od žirija i od publike...

Nadalje, mjesecima sam predano radio na ovom projektu zajedno s cijelim timom, bez radnog vremena. Kako bismo zajedno osmislili i ostvarili nastup za našega Roka, bez zadrške sam stavio svoju karijeru 'on hold' i potpuno se predao ovome, i nije mi nimalo žao, opet bih to učinio jer Roko je to zaista zaslužio. Ovdje se sada moj integritet dovodi u pitanje? Sramotno da ne može biti sramotnije. Ja sam svoj glazbeni put odabrao, a dio tog puta je upravo rad s mladim talentima. Upravo tu sam pokazao koliko sam velik, u želji i u spremnosti da na mlade talentirane ljude stavim fokus i da im pomognem. Zašto? Vrlo je jednostavno. Želim da nam glazbena scena bude bolja. Želim da stvarni talenti zamijene šund i trash. Nemam problem sa sjajnim pjevačima jer sam dovoljno iskusan i svjestan svojih kvaliteta, da sa svakim svjetskim pjevačem mogu stati na scenu i zapjevati, s punim poštovanjem i bez imalo straha! Pa zašto onda ne bih pomogao nekom mladom talentiranom klincu kao što je naš Roko? Ma, jedva čekam da takvi vladaju scenom! Dao Bog da pometu sve pred sobom.

Na Eurosongu me svi znaju jer sam ne tako davno tamo očito ostavio traga, pa što sam ja to onda trebao - sakriti se, nestati, odbiti dati izjavu za medije? Odbiti otpjevati pjesmu na događaju koji je naše veleposlanstvo za nas organiziralo? Možda nisam kao autor trebao ni ići u Tel Aviv? Ne znam, što se to očekivalo od mene, da postanem nevidljiv? Ja sam itekako karizmatičan čovjek, da, imam talent, imam stav i mišljenje, jako sam prodoran i bez da se trudim. I SVE TO SAM STAVIO U SLUŽBU PROMOCIJE NAŠEG ROKA, NAŠE PJESME I NAŠE HRVATSKE. JER 'THE DREAM' JE ZAJEDNIČKI PROJEKT SVIH NAS! Hvala svima vama koji ste to prepoznali", napisao je na Facebooku.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Christopher Atkins, Brooke Shields (Foto: Profimedia) Brooke Shields (Foto: Instagram) Brooke Shields (Foto: Instagram) +5 Brooke Shields (Foto: Instagram) Celebrity Sjećate se filma ''Plava laguna''? Pogledajte kako glavni glumac izgleda poslije 39 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene