odvojeni su

Dok Ivica Kostelić slavi daleko od kuće, supruga Elin dijeli njegove urnebesne fotke, a za to ima i dobar povod

Elin i Ivica Kostelić (Foto: Dnevnik.hr) Elin i Ivica Kostelić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Elin i Ivica Kostelić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Elin Kostelić čestitala je 42. rođendan suprugu Ivici njegovom urnebesnom fotkom, a on je slavio daleko od kuće.

 

Pogledaj i ovo showbuzz Odmalena na Sljemenu Ivica Kostelić podijelio s pratiteljima prizor iz privatnog života: "Odobrili Kata i tata"

Naš proslavljeni skijaš Ivica Kostelić proslavio je 42. rođendan daleko od kuće jer trenutno sudjeluje u transatlantskoj jedriličarske utrke dvojaca Transat Jacques Vabre.

Njegova supruga Elin, koja je ostala doma s njihovo četvero djece, rođendan mu je čestitala u pričama na Instagramu gdje je podijelila njegovu urnebesnu fotku na kojoj spava na plaži s dudom u ustima. Na fotografiju koju možete pogledati u našoj galeriji, zalijepila je i naljepnicu krune preko njegove glave.

Ivica se na svojem Instagramu javio s jedrilice Croatia Full of Life gdje je rođendan proslavio sa svojim francuskim jedriličarskim partnerom Callisteom Antoineom te se zahvalio svima na lijepim željama.

Podsjetimo, Ivica i Elin u braku su od 2014. godine, a zajedno imaju sinove Ivana i Leona te kćeri blizanke Katu i Janu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Indira Levak Celebrity Vatrena Indira u pripijenoj koži obznanila vijest kojom je raspametila obožavatelje: "Samo što nije…"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene