Bilo je to davno

Bivše hrvatske misice koje su bile upletene u veliki skandal 1999. godine blistale na istom događanju

Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) +0 Ivana Petković Čevra (Foto: Instagram) Galerija

Riječ je o Ivani Petković, koja je tada ušla u izbor 10 najljepših žena na svijetu, te Lejli Filipović, koja je Miss Hrvatske postala godinu dana kasnije.

Davne 1999. godine ova je ljepotica predstavljala Hrvatsku na izboru za Miss svijeta te postigla veliki uspjeh.

Pogledaj i ovo Tihana Harapin Zalepugin jednom Miss, uvijek Miss Izbor za Miss Hrvatske kroz 30 godina pratili su brojni skandali, a mnogi misle da su izbori ljepote općenito - namješteni!

Riječ je o Ivani Petković, danas Ivani Petković Čevri, koja je tada ušla među 10 najljepših žena na svijetu, no njezin izbor za Miss Hrvatske obilježio je veliki skandal.

Podsjetimo, te godine oduzeta je kruna Lejli Filipović, tada Lejli Šehović, a nakon samo pet dana kruna je predana Ivani. Lejla je javno istaknula kako joj se to dogodilo zbog njezine vjeroispovijesti, no ipak, sljedeće je godine uspjela izboriti svjetski izbor.

Iako je postigla veliki uspjeh, Ivana se nakon toga povukla sa scene, završila fakultet te se u međuvremenu ostvarila kao supruga, majka dvoje djece te uspješna poslovna žena u PR-u.

"Meni je to bilo jako lijepo iskustvo za kojim ne žalim. Donijelo mi je puno toga lijepog i donijelo mi je ulaz u modeling i modni biznis s kojim sam jako puno putovala i zarađivala kao mlada djevojka", izjavila je Ivana u listopadu za IN magazin.

Da je i danas jedna od najljepših Hrvatica, dokazala je sinoć u zagrebačkom HNK-u, u kojem se pojavila na VIP shoppingu kolekcije H&M x Giambattista Valli za koji se tražila pozivnica više. Ivana se doista rijetko pojavljuje na domaćim eventima, pa svaki put kada stigne na neki, izazove veliki interes.

U elegantno plavo-bež haljini golih ramena i s velikom mašnom u struku Ivana je, kao gotovo uvijek, nosila minimalni make-up, no složit ćete se da takvoj prirodnoj ljepotici šminka i ne treba.

Zanimljivo, na istom se događanju u centru Zagreba pojavila i Lejla, koja je također pokazala kako joj godine ne mogu apsolutno ništa. To su naše Hrvatice! 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) Keanu Reeves (Foto: Profimedia) Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Getty Images) +8 Keanu Reeves i Alexandra Grant (Foto: Profimedia) Celebrity Tragično je izgubio dijete i ljubav svog života, a sad je prvi put u 35 godina pokazao novu djevojku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene