sin plače, oni se smiju

Šarić i Korana pokazali svoje roditeljske metode, a video je urnebesan: "Zločesti mama i tata!"

Ivan Šarić i Korana Gvozdić Ivan Šarić i Korana Gvozdić Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Šarić i Korana Gvozdić Ivan Šarić i Korana Gvozdić Ivan Šarić i Korana Gvozdić Korana Gvozdić i Ivan Šarić Ivan Šarić i Korana Gvozdić Korana Gvozdić - 12 Korana Gvozdić - 10 Korana Gvozdić - 8 Korana Gvozdić - 2 Korana Gvozdić i Ivan Šarić +5 Korana Gvozdić i Ivan Šarić Galerija

Ivan Šarić nasmijao je pratitelje na Instagramu videom svojeg sina Olivera.

Komičar Ivan Šarić i manekenka Korana Gvozdić sa sinom Oliverom trenutačno uživaju u Rovinju, a Ivan je sada na svojem profilu na Instagramu pokazao kako izgleda odmor s djetetom.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić i Korana Gvozdić - 1 "Živjela ljubav" Jedna od najljepših Hrvatica fotografijom s partnerom obilježila je poseban dan u njihovim životima: ''I nastavlja se...''

"Vesna Pisarović - Jutro donosi kraj.mp3", šaljivo je opisao video u kojem Oliver leži na podu i plače, a on i Korana sjede na klupici i promatraju ga iz daljine.

"A morali smo se probudit, ljubavi", viče Korana na urnebesnoj snimci, a baš kada su se oboje ponadali da je Oliverovoj agoniji došao kraj, opet se bacio na pod i nastavio plakati, što je nasmijalo i njih i njihove pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivan Saric (@ivansaric)

"Mali Šarić manipulator", "Kad bi bilo društveno prihvatljivo i ja bi ovako reagirala na puno stvari", "Ovo je genijalno", "Drama", "Zločesti mama i tata", "Pile drago", "Kakav kralj!", "Mali glumac", neki su od brojnih komentara na prizor s kojim su se i mnogi roditelji poistovjetili.

Šarić je prije te snimke sve nasmijao i fotografijom na kojoj pozira s Koranom koja plače na njegovu ramenu jer su prvi put ostavili sina u vrtiću.

Podsjetimo, Ivan i Korana u vezi su od 2012. godine, a sna Olivera dobili su u travnju 2021.

Oliver je na svijet stigao prije termina poroda, a Korana je o teškom periodu koji su doživjeli progovorila na svojem Instagramu.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je, između ostalog, u podužem tekstu kojim je rasplakala mnoge.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Ana i Mario - 2 Marko Cibocci Ples sa zvijezdama: Ana i Mario - 1 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 5 +25 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 2 Zanimljivosti Dok je naša prezgodna sportašica plesala u oskudnom kostimiću, Ciboci je gledao samo u jedno: "Zbilja impresivno!"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 +11 Claudia Rivier - 3 Celebrity Bujna Slavonka podiže puls u tijesnom kombinezonu u kojem se ocrtava svaka njezina oblina: "Ovo je nerealno!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene