Ponovno se okupile

Internetom kruži snimka koja dokazuje neslaganje među djevojkama iz najseksi benda na svijetu

The Pussycat Dolls (Foto: AFP) The Pussycat Dolls (Foto: AFP) Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju The Pussycat Dolls (Foto: AFP) The Pussycat Dolls (Foto: AFP) The Pussycat Dolls (Foto: AFP) +0 The Pussycat Dolls (Foto: AFP) Galerija

The Pussycat Dolls okupile su se nakon 10 godina te najavile povratničku turneju, no ona će proći bez jedne članice, Melody Thornton, koja je bila u lošim odnosima s ostalima, posebno s vodećom Nicole Scherzinger.

Nekad popularna ženska skupina The Pussycat Dolls nedavno se ponovno okupila nakon 10 godina, no gledatelje djevojke nisu previše oduševile nastupom koji je za mnoge bio prevulgaran za udarni termin.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger (Foto: AFP) Prosudite sami Zanosna crnka pokazala dekolte za koji javnost godinama nagađa je li prirodan

Djevojke su nastupile u finalu slavnog showa X Factor, a na pozornici su izvele neke stare hitove te novu pjesmu "React", no problem nije bila izvedba, nego oskudni kostimići koje su nosile.

"Prevulgarni kostimi za žene u njihovim godinama", "Prekrasna poruka mladim djevojkama", "Jel meni jedinom neugodno što polugole žene željne stare slave skakuću po mom ekranu u udarnom terminu?", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Neki su otišli korak dalje te ih usporedili sa striptizetama, no djevojke to nije nimalo obeshrabrilo, jer uskoro kreću na unosnu povratničku turneju koja će zasigurno oduševiti njihove okorjele obožavatelje.

A njihovo okupljanje na površinu je izbacilo i jednu staru snimku koja je još jednom potvrdila kako među curama nisu vladali idilični odnosi o čemu se šuška već godinama.

Točnije, snimka s jednog nastupa iz 2006. godine potvrdila je kako Nicole Scherzinger, Ashley Roberts, Kimberly Wyatt, Carmit Bachar i Jessica Sutta nisu mogle podnijeti Melody Thornton koja je bila druga glavna pjevačica, odmah nakon Nicole, no nikad se nije previše slagala s tim.

Tijekom spomenutog nastupa, Melody se svim silama pokušala ubaciti u prvi plan, što je vidljivo zasmetalo vodećoj članici Nicole kojoj su se na licu istovremeno izmjenjivali šok i nevjerica te bijes.

Preciznije, Melody je tada odlučila zapjevati solo dionicu koju je inače uvijek pjevala Nicole, što je poprilično razljutilo vodeću članicu, dok su se druge pravile kao da se ništa nije dogodilo.

Pogađate, Melody se neće pridružiti kolegicama na povratničkoj turneji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) Jason Derulo (Foto: PR) Ragon Miller (Foto: Instagram) +0 Ragon Miller (Foto: Instagram) Celebrity Instagram obrisao vruću fotografiju slavnog glazbenika, on poručio: "Nisam ja kriv što je toliki"
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene