Razotkrila ih je

Slavni kolege molili su je za seks i nudili joj razne nemoralne ponude, a ona je sada javno podijelila njihove poruke

Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) Iggy Azalea (Foto: Instagram) +0 Iggy Azalea (Foto: Profimedia) Galerija

Iggy Azalea na TikToku je objavla poruke s nemoralnim ponudama koje su joj slali reperi i drugi celebrityji.

Slavna Australka Iggy Azalea (30) objavila je privatne poruke u kojima su joj istaknuti reperi i drugi celebrityji nudli nemoralne ponude.

Pogledaj i ovo Iggy Azalea - 10 Reperice u Novom Sadu Golišava Senidah pokrila grudi lubanjama, a seksi Iggy Azalea zatreskala svoj najslavniji adut!

U videu koji je podijelila na svojem TikToku reperica je, među ostalim, otkrila i kako joj netko ponudio 15 tisuća dolara samo kako bi s njom razgovarao, a iako je sakrila imena muškaraca koji su joj slali poruke na njezinom Instagramu, prema njihovim broju sljedbenika može se zaključiti da je riječ o slavnim osobama.

"Ti si moja djevojka iz snova", napisao joj je netko koga na društvenoj mreži prati 12 milijuna ljudi, dok joj je osoba s Instagram profilom s 27 milijuna sljedbenika poručila kako je želi ljubiti u njeno intimno mjesto. Uz brojne seksualne ponude, dobila je i bračne, a pisali su joj i kako će se brinuti za nju i njezina jednogodišnjeg sina Onyxa bolje od njegova oca, glazbenika Playboija Cartija (24) s kojim je reperica u vezi od kraja 2018. godine.

Da se radi o slavnim reperima, Azalea je otkrila u svojoj najnovijom pjesmi "Sip It" stihovima: "Reperi u mom telefonu, u mojim porukama, ne žele me ostaviti na miru".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iggy Azalea (@thenewclassic)

Iggy, čije je pravo ime Amethyst Amelia Kelly karijeru je započela kada se sa 16 godina iz rodnog Sydneya preselila u Miami, a svjetsku slavu stekla je 2014. hitom "Fancy" nakon kojeg je jedno vrijeme bila najpretraživanija glazbenica na Googleu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda - 1 Eni Šukunda - 2 Eni Šukunda - 4 Eni Šukunda - 3 +4 Eni Šukunda - 5 inMagazin Naša misica sasvim iskreno o velikoj transformaciji izgleda: Napravila je nekoliko korekcija istovremeno i sada progovorila o svemu

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković Celebrity Novopečeni tata Bruno Petković stigao po partnericu Ivu i sina u rodilište, nije baš bio sjajno raspoložen

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene