Imaju isti ukus

Hana Huljić će se udati za Grašu u vjenčanici brenda uz koji je Danijela Martinović posebno vezana

Petar Grašo Petar Grašo Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo Galerija

Hana Huljić će se udati za Petra Grašu u vjenčanici splitskog brenda Arileo, čije je zaštitno lice Danijela Martinović.

Vjenčanje Petra Graše i Hane Huljić je iza ugla, a pripreme su već u punom jeku.

Pogledaj i ovo Hana Huljić, 2014. godina zanimljiv odabir... Ovako je Hana Huljić izgledala dok su Grašo i Danijela razmišljali o imenima za djecu, nije ni slutila što će joj se dogoditi osam godina kasnije!

Trenutno najpopularniji par na domaćoj estradi pred oltar će stati 19. veljače u krugu najuže obitelji, no planiraju i još jedno svadbeno slavlje na ljeto, nakon što postanu roditelji.

Poznato je i da će Hani kuma biti njezina najbolja prijateljica i kolegica Domenica Žuvela, a zna se i čiju će vjenčanicu nositi buduća mladenka.

Hana će se udati u kreaciji splitskog modnog brenda Arileo, čije je dugogodišnje zaštitno lice Danijela Martinović, piše 24 sata. Čini se da Grašina bivša i sadašnja imaju više toga zajedničkog osim ukusa za muškarce.

Podsjetimo, za prekid Graše i Danijele doznalo se u svibnju prošle godine, a pjevač je već u listopadu uhvaćen u šetnji s Hanom, nakon čega su potvrdili da su par. Početkom 2022. objavili su i da čekaju svoje prvo dijete i otkrili da će stati pred oltar, a njihovo su vjenčanje mnogi unaprijed proglasili vjenčanjem godine.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Pogledajte kako izgleda mama Nives Celzijus, rijetko je pokazuje, a sada je iznenadila zajedničkim fotkama!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) +2 Rihanna (Foto: AFP) Celebrity Goli trudnički trbuh Rihanna je prošetala ulicama snježnog New Yorka, pogledajte fotke o kojima bruji cijeli svijet!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene