Mnogi se nadaju

NEKADA SU ŽARILI I PALILI i opet se okupljaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prije 23 godine raspala se jedna od najpopularnijih grupa svih vremena. Šuška se kako postoji mogućnost da se ponovno okupe.

Guns N' Roses bili su jedan od najpopularnijih sastava svih vremena, prodali su preko 100 milijuna ploča i sve je išlo glatko dok se gitarist, legendarni Slash i pjevač, seksi Axl Rose nisu posvađali na mrtvo ime. Grupa se tada raspala, a milijuni obožavatelja ostali su u suzama i nadi da će se jednog dana, njihov omiljeni bend možda ponovno okupiti.

Pogledaj i ovo showbuzz pravi klasik! Vjenčanice ove dame svi se sjećaju i nakon 30 godina, a njihova ljubavna priča završila je tužbom od 100.000 dolara

Nisu razgovarali 17 godina - zbog toga?

Ako je vjerovati pisanju stranih medija i nekim, sve glasnijim, šuškanjima, upravo to bi se moglo dogoditi u skoroj budućnosti. Axl i Slash navodno su izgladili svoje nesuglasice iz prošlosti, a neki spominju kako je i povratnička turneja već u planu. Svakako će biti zanimljivo vidjeti kako danas izgledaju frajeri zbog kojih su obožavateljice čupale kosu.

Drogirao sam mamu svoje djevojke kako bismo se mogli 'kresnuti'

Guns N' Roses osvojili su brojne prestižne glazbene nagrade, a njihovi hitovi poput 'Sweet Child o' Mine' gotovo uvijek su zauzimali vrhove svjetskih top ljestvica.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene