Drastična promjena

Odbacila je sve svoje zaštitne znakove, više ne mari ni za objektive dok ju dečko masira na plaži

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ariel Winter nedavno je pokazala novu figuru, a promijenila je i boju kose. Ovih dana uživala je na plaži s dečkom Lukeom Benwardom.

Američka glumica Ariel Winter (22) pokazala je svoju novu figuru na plaži u Kaliforniji proteklog vikenda. Zvijezda serije "Moderna obitelj" uživala je u morskim radostima sa svojim dečkom, glumcem Lukeom Benwardom (25).

Pogledaj i ovo Ariel Winter (Foto: Profimedia) mučni detalji... Od početaka karijere potpuno je promijenila imidž, a istinu o njezinu odnosu s majkom rijetki su znali

Glumica je bila pažljiva te je i na plaži nosila masku preko lica, a dečko joj je pomogao da se opusti. Luke je Ariel priuštio masažu na plaži dok je razgovarala s prijateljima, a sretni par je izgledao zaljubljenije nego ikada.

Ariel i kolega Luke Benward su u vezi od kraja prošle godine, no tek su u travnju vijesti podijelili s obožavateljima.

Poznata glumica prije je bila poznata po svojoj crnoj kosi, a nedavno je sve iznenadila plavom bojom i drugačijim stilom odijevanja. Bez šminke i s novim imidžom Winter ne liči na sebe od ranije kada je redovito privlačila pažnju oskudnim odjevnim kombinacijama i oblinama, dok je sada vidno mršavija. Posebno je isticala dekolteima svoje bujne grudi za koje je otkrila da ih je smanjila sa 17 godina jer su bile veličine F i zadavale joj psihičke i fizičke probleme.

Inače, glumica je svojedobno progovorila o lošem odnosu sa svojom majkom. Ispričala je da ju maltretirala tjerajući da se bavi glumom, kao i njezinu stariju sestru Shanelle. Zbog toga je Ariel 2012. godine podnijela zahtjev da joj sestra postane skrbnica.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić i Ivana Nanut Goran Višnjić i Ivana Nanut Goran Višnjić Goran Višnjić +2 Goran Višnjić inMagazin Goran Višnjić se nakon odmora u rodnom mu Šibeniku vraća u novi dom, nakon 20 godina otišao je iz SAD-a

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene